2019. november 11., hétfő

Sástó étterem

Sástó étterem

Sástó Étterem - Farkas u. Az elmúlt évekhez képest nem sok minden változott. A családi és baráti körben eltöltött szülinapi bulimnak. Továbbra is népszerű a hely, sokkal többen vannak itt, mint a kemping éttermében, a terasz a népszerű, a benti részen csak asztalnál ültek. Csodálatos panoráma, kristálytiszta, friss mátrai levegő várja Önöket.


Sástó étterem

Mind a téli sportok kedvelői és mind azok, akik egy relaxáló pihenésre vágynak, egyaránt megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódást. Néhány fotó éttermünkről, annak környezetéről, sástóról. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja. Köszönjük, hogy elmúlt szezonban meglátogattak bennünket! Most négy hónapra bezárunk, de márciusban újra kezdünk!


Gyöngyös, Erzsébet királyné útja 22. Vincellér Panzió és Étterem. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Március közepétől tartunk nyitva és várjuk kedves. A szálloda grillezési lehetőséget és egy játszóteret kínál. A modern bútorokkal berendezett szobák mindegyike légkondicionált, illetve hűtőszekrénnyel, síkképernyős TV-vel és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A fővárostól pár percre a repülőtér közelében lévő Gyömrő város központjában, százhektáros ősfás park közepén fekszik egy vadregényes horgásztó és a Tófürdő, amelynek partjára épült a hatalmas kerthelységgel és bohém belsővel rendelkező Old Negresco étterem.


A tengerszint feletti magassága 5méter. Mellettünk van kemping és egy nagy rét főzőhelyekkel. A rendezvény ideje alatt az étterem közkedvelt ételein túl kemencés különlegességekkel is várja a kedves vendégeket! Fellép a Bene Egylet Ének és Tánckara, Hiszi a Piszi Együttes, Chills Zenekar és Keszthelyi Gábor. A hatalmas tisztáson ki-ki kedvére játszadozhat, piknikezhet, a kijelölt helyeken tüzet is gyújthat.


Télen korcsolyázni is lehet a tavon. Az erdő gazdag vadban és madárban, gyakori a vaddisznó, az őz, a szarvas, a róka. Csontleves májgaluska 90-Ft.


Kóborló vendéglő, étterem , pizzéria és vendégház weboldalán. Mátrai húsleves 90-Ft. A BOB pálya megfelelően ki van táblázva a vendégeknek. Minden fürdőszobás szobához előtér és erkély tartozik, a szobában televízió található.


Sástó étterem

Az itt megszálló vendégeinknek lehetősége van egy jól felszerelt konyha használatára, továbbá a panzió területén ingyenes parkoló áll rendelkezésükre. Az adatok saját célra való felhasználása megengedett, további felhasználásra a készítők engedélyét kell írásban kérni. Figyelmükbe ajánljuk Önöknek a Kékes Étterem vasárnapi ebéd menüjét. Szeretettel várjuk Önt családtagjaival, egy finom ebédre a Kékes Étterembe 12. Erzsébet utalványt, Erzsébet kártyát, Szép kártyát (OTP bank, KH Bank,MKB Bank) elfogadunk.


Alsópáhok, Hévizi utca 13. Hosszú Kávé-Családbarát Kávézó. A kemping területén belül étterem , büfé, játszótér, wellness.


Budapest közelsége, gyors elérhetősége lehetőséget kínál az idegenforgalom számára, hogy akár naponta élvezze a Kavalkád Étterem nyújtotta szolgáltatásokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések