2019. november 13., szerda

Utánfutó műszaki vizsga díja 2018

Utánfutó műszaki vizsga díja 2018

Az árak tájékoztató jellegűek, árlistánk visszavonásig érvényes. A műszaki vizsga mindig is egy fontos lépés volt egy új autó vásárlásakor. A helyzet az, hogy Magyarországon emelkednek a benzinárak és a járművet is úgymond el kell tartani valamiből, ami mellé még párosul az, hogy nem akarnak esni a vizsgadíjak sem. A legjobb olyan vizsgaállomást választani, ahol a gépkocsit átvizsgálják a vizsga előtt, majd lefolytatják magát a vizsgáztatást is. Kötelező a gépjárművek időszakos műszaki vizsgálata.


A díjakat a műszaki vizsgaállomások a közlekedési hatóság által megállapított díjak függvényében határozzák meg. Legyen akár motorkerékpár, személyautó, tehergépjármű, haszongépjármű, buszvagy kamion, de még az utánfutók, pótkocsik esetében is a műszaki vizsga minden. A kalkulátorral gyorsan kiszámolható, hogy mennyibe kerül az átíratás. Kelet Cserháti Erdészete.


Utánfutó műszaki vizsgáztatás 15. Okategóriájú utánfutó műszaki vizsgáztatás (7kg összsúlyig) Budapest XI. Ne aggódjon, ha lejárt vagy hamarosan lejár az utánfutó műszaki vizsga érvényessége. A Kossuth Rádió Napközben című műsorában a szakértők a műszaki vizsgával kapcsolatos változásokat vitatták meg.


Ez a megoldás garantálja a biztos sikert a műszaki vizsga alkalmával. Ne felejtse otthon az utánfutó forgalmi engedélyét, biztosítás érvényességét igazoló dokumentumot és személyi igazolványát, lakcím kártyáját! Ha lejárt a műszaki vizsga , akkor azt bármely műszaki vizsga állomáson meg lehet hosszabbítani, amelyik szerződésben áll a Hatósággal. Például, nálunk az Auto-Szum Kft.


Ft, előzetes átvizsgálással együtt, ami garantálja műszaki vizsgád sikerességét! Igyekeztem összefoglalni, a minimális követelményeket, amit nem árt megnézni mielőtt vizsgára visszük gépkocsinkat! Thank you for rating this article.


Utánfutó műszaki vizsga díja 2018

EU-ban 1millió autó került forgalomba helyezésre, ez a szám százalékkal kisebb, mint az előző évben. Ha komoly hibát tapasztalnak a vizsgán, akkor a forgalmi engedély maximum két hónappal meghosszabbítható, de ismételt vizsgára kell menni az időszakon belül. Változik a magyar műszaki vizsga. Ha lejárt vagy hamarosan lejár a műszaki vizsga utánfutóján, gondoljon ránk! Persze nem lehet a jármű súlyosan elhanyagolt műszaki állapotban, stb… Az adás-vétel előtt kössön a vevő (üzembentartó) nevére KGFB-t is!


Ha hosszabb időt vesz igénybe a javítás, akkor nem érdemes műszakira bejelenteni, marad a tréler… A harmadik verzió, hogy kockáztat, műszaki és KGFB biztosítás nélkül közlekedik. Műszaki vizsga ára: A konkrét árainkról, kérjük érdeklődjön telefonszámunkon! Motor műszaki vizsga 9. Ft a teljes névre írás költsége, műszaki vizsgával! Az utánfutó felárasan laprugóval is megrendelhető! Ha az ügyfél 1-ig biztos járműve műszaki alkalmasságában, akkor kérheti, hogy csak a műszaki vizsgát végezzük el, a Közlekedésbiztonsági diagnosztika nélkül.


Amennyiben érdekli Önt a gépjármű átírás menete, netán információra lenne szüksége, akkor oldalunkon a legjobb helyen jár, ugyanis itt minden szükséges. Akár nappal is előrébb hozhatod a vizsga időpontját, az mégsem veszít az érvényességi idejéből. Székesfehérváron várjuk kereskedések, és magánszemélyek jelentkezését.


Személy és tehergépjármü, motorkerékpár finanszirozás. Regisztrációs adó teljeskörű ügyintézése, gépjármüátirás, forgalomba helyezés, forgalomból kivonás, műszakibejegyzés magánszemélyek közötti adásvétel esetén is. Szervizünk pontos időbeosztása és az ügyfeleink elégedettsége érdekében kérjük minden esetben jelentkezzenek be itt az online felületünkön, csak így tudjuk.


Utánfutó műszaki vizsga díja 2018

Saját műszaki vizsgaállomásunkon 7kg alatti utánfutókat is tudunk vizsgáztatni. A 7kg alatti utánfutó műszaki vizsga gyorsan, perc alatt elkészül a XI. Telephelyeinken vállaljuk minden típusú gépkocsi időszakos műszaki vizsgáztatását és környezetvédelmi felülvizsgálatát.


Előzetes online időpont egyeztetés alapján, felesleges várakozás nélkül, gyorsan elvégezzük a vizsgálatokat. Szeptember 1-ig órától óráig tartunk nyitva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések