2019. november 12., kedd

Skorpió férfi negatív tulajdonságai

A Skorpió jegy uralkodó bolygója a Mars és a Plútó. Többségében hajlanak arra, hogy igen. A millenniumi generáció egészségére fokozottan igazak a következők. Az ellenvetést nem tűri, de partnernőjét a gyönyörök legmagasabb fokára juttatja.


A hamvaiból feltámadó főnix elve ez. Egy vérbeli vadász, aki a szexben is tabukat döntöget: a Skorpió - Veszélyesnek tartott csillagjegy, szülötteit rengeteg negatív tulajdonsággal ruházzák fel. Elképesztő érzelmi mélység, hatalmas erő és szenvedély jellemzi őket, ám ezt nem biztos hogy rosszra használják. A csillagjegyek legrosszabb tulajdonságai Senki sem tökéletes, a csillagjegyek sem.


Mindenkinek megvan a maga hibája. Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki. Mint minden Skorpió jegyben született, a Skorpió férfi is hol gyengé megértő, előzékeny és figyelmes, hol meg erőszakos, durva és támadó. A Szűz nő szellemileg képes annyira nyitottá válni, hogy megértse a Skorpiót, csak arra kell figyelnie, hogy ne vigye túlzásba eredendő kritikusságát.


Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Nem pajkos csábító, és nem is ártatlan szoknyapecér, hanem mély érzésű partner, hatalmas lelkierővel.


Férfi skorpió Napúnál érzi tudat alatt, hogy valami nem stimmel, így Önmagát rombolja vele, vagy megvadul vagy meghülyül, és nem tudja megélni a Férfias Napságát, és inkább egy beszorult gyermek-mars energiával keveredik. Ezek a hibák néha a felszínre törnek, az asztrológia megmutatja nekünk, melyek is lehetnek ezek a hibák a mi esetünkben. ASkorpió férfi dinamikus, jó munkabírású de gyakran elfecséreli az energiáját. Mivel a munka nagyon fontos neki, jobbára túl sok dolgot akar egyszerre elvégezni. Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra.


Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani. Tudja, milyen partnert akar. Elvárásai nem csekélyek, mert a végletes erotikára éppúgy szüksége van, mint a gyengé becéző szavakra. Ugyanakkor védtelen is a szerelemben, hiszen meglehetősen érzelmes típus, s nem tud félszívvel szeretkezni. Hogy mik a negatív tulajdonságaim?


A nagyfokú szétszórtság,meg bolond is vagyok,bár mások szerint ez jó is,nem kötődöm a szabályokhoz,nekem sajátjaim vannak. A Mérleg jellemző tulajdonságai :A Mérleg típusú ember igényli a kapcsolatot, de alapvetően meghatározza őt az a szituáció, az a környezet, amelyben van. A hozzá közelálló emberek nagy befolyással vannak rá akár pozitív akár negatív beállítottságukkal. Nehéz természete miatt kevesen tartanak ki mellette hosszú ideig, de ő nem is vágyik erre. A horoszkópban kétféle polaritást különböztetünk meg, ezek a férfi (pozitív, világos polaritás, úgynevezett Jang) és a női ( negatív , sötét polaritás, Jing).


Skorpió férfi negatív tulajdonságai

A Nap október 2-november 2között halad keresztül ezen a jegyen. Mert a Skorpió férfi nem igazán hűséges típus, viszont annál sokkal jobban irigy és féltékeny. De ha rálelt, az igazi szerelemre, akkor az örök hűségre törekszik!


Skorpió -típusok szeretik feltárni az elme mélységeit, érdeklődhetnek az okkultizmus és a jóga (tantra) iránt. Kundalini energiájukat gyakran könnyen fel tudják ébreszteni jó vagy rossz szándékkal. Sokszor megpróbálják megismerni és leküzdeni a negatív erőket.


Skorpió férfi negatív tulajdonságai

A Halak változó minõségû, negatív töltésû, víz-jegy. A változó minõség jelenti a körülményekhez való alkalmazkodást. A víz jelleg és stabilitáshiány keveredése a legfogékonyabbá teszi az összes jegyek közül. A befolyásolhatóság abban nyilvánul meg, hogy általában az erõsebb áramlatnak enged.


Lássa be, hogy így nem olyan életét él, mint szeretne és nem is érzi jól magát, vagyis fel kellene ezzel hagynia. Arra pedig különösen figyeljen a napokban, hogy ne vegye át mások negatív gondolatait és érzéseit. Szerelem A napokban átértékelődik a párkapcsolata, illetve a szerelmi élete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések