2019. november 22., péntek

Színezhető könyvjelző gyerekeknek

Annyit azonban nem árt tisztázni a gyerekkel és a tanárokkal, hogy mikor használhatja ezeket a könyvjelzőket a gyerek. Az alábbi a képre kattintva le is tölthető. Ezek a babák annyira népszerűek a lánykák körében, hogy többet is le kell majd belőle töltened. Letölthető könyvjelző.


Ez a szuper színezhető könyvjelző remek választás lehet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A sablon letöltéséhez nálunk az EREDETI NYELVÉn gombra, a külső oldalon pedig a DOWNLOAD Valentine Printable Coloring Page Bookmarks HERE linkre kattints majd! Olyan sok ilyen mintába futok bele, egyik szebb, mint a másik. Itt lehetne őrizgetni-gyűjtögetni őket – és persze használni is utána. Könyvjelző bármi lehet: egy cetli, egy blokk, vonaljegy vagy csak egy felhajtás a papír szélén, azonban egy jó könyvjelzővel feldobhatjuk a tanulást, olvasást vagy csak arra emlékezhetünk, hogy kitől is kaptuk ezt az egyedi példányt.


Nyomtatható játékos téli színező gyerekeknek. Ha rossz idő van, és nem tudod lekötni a gyerkőcöt, vagy épp mindenki a feje tetején pörög a karácsony előtti hajrában, te pedig koncentrálnál? Azért dolgozott vele, hogy én örüljek. Ezért készültek a következő színezhető könyvjelzők.


Több sablon van, mint elkészült könyvjelző , de úgy döntöttem nem várok tovább a szorgos gyerek kezekre, hogy kiszínezzék a még kimaradt képeket, inkább felrakom így. Améretű színezhető asztali naptár, illetve ugyanez nagyobb rubrikákkal, amibe lehet írni, Améretben. Rendszerint az első szeptemberi szülőin derül ki sok olyan dolog, amivel általában másnapra el kellene készülni – de persze ilyenkor már annyi más tennivaló is, hogy igazán púp a hátunkon még ez is.


Tipikusan ezek közé tartozik a könyvjelző. Kifestők több mint 1témában! Ha szeretsz kifestőkkel játszani! Autós kifestő, lányos kifestő, fiús kifestő!


Ingyen online karácsonyi játékok és kifestők legnagyobb választéka! Megannyi hangulat, érzés, téli varázslatok felnőtteknek és gyerekeknek. Csak töltsd le, színezz, töltődj fel, kortyolj bele egy bögre forró kakaóba és készülj a szeretet ünnepére.


Ezek még így, kifestés nélkül is gyönyörűek. Két különleges, gyerekeknek szánt színezőkötet jelent meg a közelmúltban a Manó Könyvek gondozásában, egy-egy poszter méretű – fiús, lányos – grafikával. A nyolc Alapnak megfelelő méretű óriásposztert testvérek, barátok, ovis és iskolai csoportok együtt színezhetik ki.


Hogy még gyorsabban és érdekesebben teljen az idő, Télapós nyomtatható színezőket gyűjtöttük össze a gyerekeknek. Télapó, rénszarvas, hóember, karácsonyfa is megtalálható a letölthető, nyomtatható színezők között. Majd fali tablót készítenénk belőle, amiről bármikor újra elővehetőek a képek és eljátszható a dal. Ehhez szeretném segítségként kérni a dalban szereplő zöldségek és gyümölcsök nyomtatható, színezhető képeit.


Válaszukat előre is köszönöm. Könyvjelző gyerekeknek , kaparós könyvjelző készítő kreatív szett - Melissa Doug NFT (ME-K2) 1. Rengeteg kreatív ötlet egy helyen, elkészítési útmutatókkal! Egyszerűen elkészíthető dekorációk minden évszakra és ünnepre, kreatív ajándék ötletek, kreatív hobbi útmutatók, kézműves ötletek gyerekeknek. A Kultúrgyerek webáruházban igényes gyerekkönyvek széles választékát kínáljuk, kedvező áron!


Most csak a színezhető változat készült. Ajándék fiúknak és lányoknak. Szeretem ezeket a feladatokat, és nem csak azért, mert jó figyelem fejlesztők, hanem mert nagyon praktikusak is. Csak kinyomtatom, beteszem a táskámba, az autóba és ha szükség van rá csak előveszem. Ez a mostani egy picit nehezebb, hiszen itt lapból választunk 3-t.


Színes, fa könyvjelző , végén vidám figurával. Non-woven anyagból készült színezhető táska gyerekeknek db zsírkrétával. Minden oldalon egy-egy szerv található, a gyerekeknek kell odaírni, hogy melyik ez a szerv és mire való.


Ezt az összefoglalásnál fogjuk majd használni. Sokszor fordult már meg a fejemben, mikor külföldi oldalakon olyan dalt hallok, amellyel ismeretanyagot adnak át a gyerekeknek , hogy mi miért nem tesszük? Hozzávalók: Fa tábla, szögek, kalapács, háztartási gumik. Tökéletes ajàndék volt a színezhető vàszon zsàk a kislànyomnak 5. A éves bàtyuskàjàval együtt színezték ki.


Nagyon tetszett mind kettőnek! Niki Teljesen meg vagyok elégedve a kreativlurko.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések