2019. november 7., csütörtök

Természetközeli esküvői helyszínek

Megkérdeztünk egy profit, melyek a legkedveltebb magyarországi esküvői helyszínek. Különleges esküvői helyszínek országosan, minden megyében. Szabadtéri esküvői helyszínek , különleges természetközeli esküvők szervezése. Az ízlésesen berendezett főúri lakosztályok, a magyar ízvilágra épülő ételkompozíciók és a figyelmes kiszolgálás mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nagy nap kifogástalan legyen. Nem kell aggódnod akkor sem, ha az időjárás borúsabbá válik, az impozáns belső terek elbűvölő kellékei lehetnek az esküvői képeknek.


Süteményeket az étterem biztosított, viszont az esküvői tortát Gáspár Olga kolléganőm, barátnőm és legkedvesebb hobbi cukrászom készítette el. Itt az volt a koncepció, hogy Olga készít nekünk egy szeletes tortát, amit felvághatunk és a családunkkal elfogyaszthatunk. Az esküvőhelyszín kiválasztása fontos, de egyben nehéz feladat is.


Szerintünk minden rendezvény alapja az eseményhez legmegfelelőbb helyszín kiválasztása, ha még nem döntötte el hol tartaná meg rendezvényét, és még csak keresgél a helyszínek között, akkor jó helyen jár. Céges rendezvény-, csapatépítő-, esküvő helyszínek széles választékát kínáljuk Önnek. Az esküvői helyszínek Budapest esetében sem biztosítanak teljes körű kiszolgálást. Van, ahol csak a helyszínt adják, és bár tudnak ajánlani – saját, vagy együttműködő – cateringet, arról külön mindenképpen gondoskodni kell. Sajnos a jövőben már nincs lehetőség ezen a fantasztikus helyszínen esküvőket rendezni, de az évek alatt itt dolgozó esküvőszervező páros, a megszerzett tapasztalatával továbbra is a rendelkezésetekre áll, számtalan más lehetőséget kínálva.


Ahogy az eddig felsorolt helyszínek , úgy a VillaBogart is nagyszerű választás lehet, ha természetközeli , elegáns esküvőt terveztek a pároddal, azonban ez a helyszín plusz izgalmakat is tartogat. Borudvarunk étterme és terasza is kiváló esküvői helyszín, ha az ifjú pár különleges helyszínen szeretné kimondani a boldogító igent. Helyszínünk mindenféle esküvői elképzelésnek teret a legyen az egy álombeli, romantikus környezetben lévő esküvő, vagy egy kisebb hangvételű polgári szertartás.


Kínálatunkban megtalálhatóak a cégcsoportunkhoz köthető saját, illetve megbízható partnereinkkel közösen biztosított kiemelt, és az általunk ajánlott esküvői helyszínek is. Legyen szó klasszikus, vintage, modern vagy indusztriális helyszínről, akár Budapesten vagy inkább távolabb, egy természetközeli környezetben. A tökéletes esküvő megszámlálhatatlan különleges pillanat egyvelege.


Természetközeli esküvői helyszínek

Esküvő, lakodalom, házasság. Amikor a párod rád mosolyog, megtáncoltatod a nagyszülőket és persze még egy kört iszol a barátokkal. Elegáns és természetközeli. A város (ország) legjobb fénytechnikája és egy szuper csapat vár rátok. Zsófia Hajó – teljesen rugalmas belső alakítási lehetőségek, szertartás akár menet közben a tetőszinten (az ajánlott esküvői helyszínek listája folyamatosan bővülni fog) Dunai Mihály ceremóniamester, esküvői.


Természetközeli esküvői helyszínek. Romantikus esküvői helyszínek. Régies esküvői helyszínek. Egy esküvő a Balaton partján felejthetetlen és romantikus pillanatokat garantál. Házasodjatok össze az egyedülállóan hangulatos Tihanyban, Siófokon, vagy Balatonfüreden, ahol festői környezetben mondhatjátok ki az igent, de emlékezetes lehet az esküvőtök, ha közvetlenül a vízparton vagy egy hajón tartjátok.


Megtaláltad azt a keresőt, amivel biztos, hogy megtalálo amire vágysz! Vidéki esküvői helyszínek keresésekor az ember több ezer találatos listákba akad a neten, vagy színes cikkekbe, amik innen-onnan ajánlgatják a helyszíneket, legtöbbször valós tapasztalat nélkül. A kétemeletes épület mindkét oldala közel helyezkedik el a Dunához, így lenyűgöző kilátás fogadja a vendégeket. A Rendezvényház egyedisége a kellemes hangulatú, letisztult belső terek mellett a panorámás tetőteraszban, illetve a páratlan, természetközeli környezetben rejlik. A Pilisi Erdőgazdaság területén, a többhektáros erdő szívében, a Budakeszi Arborétumtól pár percnyi sétára található a Wedding Woo melynek udvarán egy különleges, 4nm-es prémium minőségű rendezvénysátor várja a Párokat.


Viszont eléggé szerény a költségvetésünk. Kis esküvő lenne kb fő és 400. Ft-ot tudnánk rákölteni mindenestül.


Természetközeli esküvői helyszínek

Ki ne álmodozna napfényes, nyári szellős esküvőről, jeges hűsítőkről, koktélokról, hajnalig tartó mulatozásról az étterem teraszán. Bensőséges hangulatú, családias esküvői helyszín, mely egész évben várja a házasulandó párokat és vendégeiket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések