2019. november 20., szerda

Ügyfélkapu felhasználónév

Ügyfélkapu felhasználónév

A felhasználónév az egyik legfontosabb ügyfélkapus azonosító. Ezt az azonosítót csak a regisztrációs szerv (okmányiroda, NAV-kirendeltség, kormányablak) adhatja ki a személyazonosság igazolásával. Vagy a Belépés gombra kattintott és szeretne belépni személyes ügyfélkapujába, vagy olyan ügyfélkapus szolgáltatást hívott meg, amelyhez bejelentkezés szükséges. Ha még nem regisztrált, tegye meg! Amennyiben van regisztrációja és tudja bejelentkezési adatait, lépjen be!


Ügyfélkapu felhasználónév

A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ezt okmányirodába, vagy valahol kiadják? Mi szükséges ügyfélkapu nyitásához? Meg kell-e jelenni személyesen?


Aktiválás, érvényesség. Bementem, a felhasználónév módosítható. Elfelejtettem a Felhasználó nevem és a Jelszómat Ügyfélkapumhoz.


Nem tudom a Felhasználó és Jelszómat Ügyfélkapumhoz. Kértem jelszó kiküldést , de nem biztos hogy jó a Felhasználó nevem. A bejelentkezéshez az Ügyfélkapu gombra kell kattintani, majd meg kell adni az Ügyfélkapu -regisztráció során megadott felhasználónevet, valamint az ügyfélkapus jelszót. Kérjük, felhasználói adatait kezelje bizalmasan, és ne adja ki más személynek.


Budapest, Szent István krt. Felhasználónév , CLB szerződésszám, kötvényszám, ajánlatszám, ügyfélazonosító. A belépéssel elfogadom a felhasználási feltételeket! A Smart Document System olyan új felhő alapú dokumentum közműszolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy vállalkozások szoftverei közvetlenül küldjenek egymásnak dokumentumokat további feldolgozás céljából. Belépés Kérem adja meg felhasználónevét és jelszavát a belépéshez, vagy regisztráljon oldalunkon, ha már ügyfelünk, de nem rendelkezik ügyfélkapu hozzáféréssel!


A Kormányzati Portál keresőoldala több, speciális, különböző adatbázisokból dolgozó keresőt tartalmaz. Az almenüben válasszon, hogy melyikben szeretne keresni! Intézze elektronikusan Intézze elektronikusan. Európai Parlament tagjainak magyarországi választását.


Provided by Alexa ranking, ugyfelkapu. Kérjük, hogy Internet Explorer helyett a fentiekben javasolt böngészők valamelyikét használja. Ha új felhasználónév megadásával történik a regisztráció, akkor a felhasználónak ezen az oldalon szükséges megadni a használni kívánt felhasználónevet és jelszót. Ez következik az elektronikus kapuk és tárhelyek szerepéből: olyan hiteles elektronikus címek, amelyek az állammal való hiteles. Kártyabirtokosként jelentkezne be?


A központi rendszer az elektronikus űrlap benyújtását követően létrehozza az ügyfélkaput, de az elektronikus kapcsolattartásra csak korlátozottan használható. Az Előfizető köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, így különösen a Szolgáltató által az internetes ügyfélközpont ( Ügyfélkapu ) által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges felhasználónév és jelszó védelme érdekében. VPOS) csak részlegesen lesz elérhető. The Client Gate registration is needed for submitting tax returns electronically. Erre személyesen bármely okmányirodában lehetősége van.


Regisztrációját indíthatja interneten keresztül is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések