2019. november 5., kedd

Szeptemberi oroszlán 2019 horoszkóp

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. This feature is not available right now. Please try again later. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat.


Szeptemberi oroszlán 2019 horoszkóp

Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. A csillagok azonban azt is mondják, hogy egy házasság sem tart három évnél tovább.


Az Oroszlán már tavasszal ostromolni kezd – és óriási sikere lesz. Egy Szüzet – így vélik a csillagok – nyugodtan ignorálhatsz. A Mérleg lenne az álmod. Azonban, ahogy az álmokkal lenni szokott, a valóságban nem működnek. Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben.


Oroszlán : Még az is lehet, hogy olyan emberekhez vonzódhatsz a mai napon, akik teljesen másmilyenek, mint te vagy. Ezektől a személyektől rengeteget tanulhatsz, ezért érdemes velük beszédbe elegyedned. Szűz: Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy a pénzt, illetve a sikert magadhoz vonzd.


Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Oroszlán (július - augusztus 23) Otthon és hivatás, szerelem és szenvedély lesz ezen a héten a mottója. A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg. Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak.


Szeptemberi oroszlán 2019 horoszkóp

Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A favoritod az Oroszlán. Ha szingli vagy, akkor valószínűleg az ő oldalán fejezed be az évet. Egy Szűztől nagyon kevés vonzalom indul ki feléd.


Barátságok bárhol, bármilyen körülmények között köttethetnek. Veled könnyű megtalálni a közös hangot – már ha valaki kellő tisztelettel közelít. Ebben a hónapban fontos szerepet kapnak az anyagiak is.


Ezen a területen lesz öröm, de lesz olyan hét is, amikor alaposan meg kell gondolno mire költesz. Most a bőröd mindenféle kezelés nélkül is szép lehet, s a hajad is gyorsabb növekedésnek indulhat, sűrűbbé válhat. Igaz, negatívumként felmerül, hogy könnyebben felszedsz néhány kilócskát, - nem tudod kordában tartani a jó étvágyadat. A napokban átalakulhatnak kapcsolati rendszerei több új baráttal is gazdagabb lehetsz.


Elképzelhető, hogy munkakapcsolataid alakulnak át – szinte észrevétlen módon – barátságokká, ami annak is köszönhető, hogy képes vagy rá, hogy teljes lényeddel odafigyelj másokra. Szeptemberi szerelmi horoszkóp – Izgalmasan alakul majd az élete minden jegynek! Hamarosan beköszönt az ősz, amikor kezdünk lassítani a nyári tempón, kicsit melegebben öltözünk, és nagyobb teret engedünk a romantikának, mint a pezsgés időszakában.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. A szeptember beköszönte egy kimondottan pozitív időszak kezdetét jelenti a Rák csillagjegyűek életében. A kapcsolata a családtagjaival és a partnerével harmonikus lesz, így még a komolyabb témák megvitatása sem jelent majd gondot önnek. Szerelem Szeretné átnevelni a kedvesét, de ez már eddig sem ment önnek, és persze ezután sem fog menni.


Ez persze megint azzal járhat, hogy önnek kell lemondania bizonyos dolgokról, és megint a háttérbe szorítottnak érezheti magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések