2019. november 18., hétfő

Születésnapi idézetek vicces

Születésnapi köszöntők, versek, idézetek az Ünnepeltnek! Köszöntsd fel a szülinapost! A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt.


Vicces szülinapi köszöntők születésnapra! Lepd meg a szülinapost humoros köszöntővel, versel! Egy jó beletalált vicces köszöntéssel megalapozhatod az ünnepelt, vagy a születésnapi buli jó hangulatát. A boldogságot magam igyekszem kiverekedni a sorstól, földhöz ragadt természetem nem ért a szép szóból. Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja.


A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. Megéri mindennap benézni! A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!


Születésnapi idézetek vicces

Az öregedés biztos jele, hogy a gyertyák többe kerülnek, mint a születésnapi torta. Bob Hope) A legjobb módja annak, hogy emlékezz a feleséged születésnapjára, az, ha egyszer elfelejted. Prochnow) Egész életemben akartam lenni valak. Most már látom, hogy pontosabban kellett volna fogalmaznom. Egyesek többet is bevetnek.


Serdülj, kedves ifju - még egyszer a kelyhet! Nőj eléggé nagyra - betölteni helyed! Szórd szét kincseid – a. Fedezd fel bartagicus SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTŐK nevű tábláját a Pinteresten.


Születésnapi idézetek vicces

Még egy újabb gyertya, néhány jó barát, az Isten óvjon téged még sok-sok éven át. Néhány könnyű óra, egy nehéz év után legyen most szép az Ünnep, egy jobb év jön talán. Sok szeretettel köszöntelek a születésnapi versek, köszöntések weboldalán!


Oldalunkon rendszeresen frissülő idézetekre lelhetsz. Jó szórakozást, válaszd a neked leginkább tetsző szülinapi köszöntést! Marie Kondo- idézetek , amelyek segítenek visszanyerni az irányítást az életed fölött Lelkem okt 20. A magadban beszélés meglepő előnyei Psziché okt 16.


Születésnapi idézetek vicces

Online elküldhető tuti születésnapi képeslapok. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Születésed napja nagy nap, S amit adhatnék Neked: Életed Kertjében ne nyíljon más Csak örök Boldogság, Szeretet.


Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen. Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza. Az oldalon idézetek , születésnapi köszöntő sms-ek szülinapi sms-ek, születésnapi sms-ek, és születésnapi üdvözlő sms-ek, szösszenetek, versek között válogathat. HU - Szövegesen, humorosan.


Szülinapi versek, köszöntések blogja. Sokat sírok, cicit szopok, ha megnövök majd még írok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések