2019. november 15., péntek

Újbuda polgármester 2019

Újbuda polgármester 2019

Hoffmann Tamás polgármester szerint az akkor okozott sebeket az idő nem tudja begyógyítani, de a közösség erejével enyhíthető a fájdalom. Karácsonyi körúton járt a polgármester Idősek Karácsonya címmel hat városrészben szervezett műsoros karácsonyi ünnepséget a kerület kulturális intézete, a KULTI. A kérelmek a gyorsabb ügyintézés és a sorban állás elkerülése érdekében a kozigazgatas.


Elmondta, mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy olyan helyen jöjjön létre ez a kórház, ahol minden feltétel biztosított, és kevesebbe kerül. Ha lesz rá lehetősége, akkor leállítja a beruházást. Beszélgetés Znamenák István színész-rendezővel, az Örkény Színház tagjával, aki mesél albertfalvi gyerekkoráról és kötődéseiről, pályafutásáról, szerepeiről, rendezéseiről, és közben verseket is mond ezen az estén.


Fidesz vendége a Budafoki úti irodában. Kultúra Budapest Főváros XI. Polgármesteri Hivatalban rendezett hivatalos ünnepségen.


A PestiSrácok cikkéből kiderül, hogy a DK-s politikus álláspontja szerint szükségtelen a szuperkórház felépítése, helyette a Szent Imre Kórház fejlesztését támogatja. Emellett saját hivatalának eddigi működését. K határozat Budapest Főváros XI.


A szülinaposokat Orosz Anna alpolgármester és Molnár Gyula országgyűlési képviselő köszöntötte. Október 24-én tartotta Újbuda Önkormányzatának újonnan megválasztott képviselő-testülete alakuló ülését, amelyen a képviselők teljes létszámban, mind a huszonöten megjelentek. KözPont Újbudai Kulturális, Pedagógiai és Média Kft. A szerződést a kézdiszentléleki Balogh T. Kingával kötötték, Kézdiszentlélek Újbuda erdélyi testvérvárosa. A település polgármestere Balogh Tibor, akinek van egy Balogh Kinga nevű lánya, és a lakcíme egyezik azzal a címmel, amire Balogh T. Kinga egyéni vállalkozása be van jelentve, tehát minden jel szerint a krumpliszállító a polgármester lánya.


Újbuda polgármester 2019

A vállalkozó történetesen a helyi polgármester lánya. A Kovászna megyei Kézdiszentlélek Újbuda testvértelepülése, és úgy látszik, a XI. Leleplező Most egy megbecsült ellenzéki orvos venné a kezébe a kerületet. A kerület vezetői átadták az Újbuda időseiért elismerő címeket is.


Különös akcióra hívta fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció újbudai csoportja. Kedvezményes, 2forintos áron lehetett venni egy, négy darab izzót tartalmazó csomagot. Az Index megkeresésére ugyanis Újbuda polgármestere is megerősítette, hogy az önkormányzat a DK európai parlamenti (EP) listáján szereplő, de végül az önkormányzati választáson mégis függetlenként induló Czeglédy Csaba lesz a XI. Nemcsak a Józsefvárosban, hanem Újbudán is kilakoltatási tilalmat rendelt el az új, ellenzéki támogatású polgármester. Hírklikknek adott interjúban.


Politika Igen, még a korábbi fideszes is! Történelmi pillanat: a rendszerváltás utáni négy, különböző pártállású, korábbi XI. A fideszes polgármester a saját zsebéből úgy osztogathat, ahogyan akar. Kerület Újbuda Önkormányzata. A maga kockázatára pedig hülyét is csinálhat magából.


De ezúttal aligha arról van szó, hogy Hoffmann Tamás fedezné a paradicsomkonzervet és Balaton-szeletet. Inkább közpénzből járatta le az önkormányzatot, s nem mellesleg a saját pártját. Szeretem Újbudát” Egyesület ebben az évben is támogatja a 37. Lidl Balaton-átúszó versenyen induló kerületiek részvételét.


Gyulán, ő volt a magyar nemzeti operajátszás megteremtője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések