2019. november 13., szerda

Szeged kecskéstelep eladó ház

Szeged kecskéstelep eladó ház

Kecskés istván-telepi ház hirdetés az ingatlan. Szeged ) ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat.


Szeged kecskéstelep eladó ház

Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Eladó családi házat keresel? Ha a város közelében egy madárcsicsergős, csend.


A házhoz több melléképület, illetve egy nagy kert is tartozik. Fiataloknak, idősebbeknek, nagycsaládosoknak megfelelő otthon lehet, miután saját igényeikhez alakították. A harmadik szint egybefüggő napozónak lett kialakítva. Legyen az családi ház , ikerház, villa, kastély, vagy csak egy sorház, felújított vagy felújítandó családi ház , nálunk biztosan megtalálja a. Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem. Az árban benne van, hogy megeggyezés után kulcsra készé teszik az új tulajdonos álmai, elképzelése szerint.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kő- és faburkolatok ( fal és menyezet lambériák) teszik ízlésessé és. A kivitelező igény és megegyezés szerint a kulcsra kész állapot befejezését is vállalja. A ház szobával és 6m²-es telekkel rendelkezik.


A ház egy belső udvarban található önálló épület. A bővítése megoldható a tetőtér felé. A korszerűsítés után lakható, jó helyen lévő ingatlan alakulhat ki. A két szoba külön bejáratú, a nappalinak használt helység barátságos.


Első emeleten darab m2-es, két hálószobás, amerikai konyhás nappalis, nagy teraszos, második emeleten két m2-es belső kétszintes két hálószobás amerikai konyhás. Ingatlan állapotamutasd mind. Egy HELY, Ahol MegÁllt Az IdŐ! Kecskés-telep csendes utcájában, méteres utcafrontú, 50-as évekbeli, k. A ház télen is lakható, a fűtését gáz konvektor , a meleg vizet villany bojler biztosítja. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás jó állapotú Ház - S. A ház emeletén tetőtéri szoba, a földszinten szoba, konyha, tusolós.


A ház három éve teljes felújításon esett át, a teljes fűtés, - víz rendszer korszerűsítve lett, a villanyvezetékek újra lettek húzva, nyílászárói részben újra lettek cserélve, illetve megőrizve a ház eredeti hangulatát, fel lettek újítva. A SZEGED -KISKUNDOROZSMÁN, A BÖLCS. Jelölje ki a megyét és a várost a kereséshez! Az utcában van a szennyvízcsatorna, áram, a víz- és gázvezeték. Válogass a 1eladó ingatlan hirdetésből: ház szoba szege 90000Ft-tól.


Szeged kecskéstelep eladó ház

Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: szeged. Kiskundorozsma központjában első emeleti garázsos lakás elad. Lakás központi fűtéses,külön-külön bejáratu szobásak.


Lakáshoz tartozik egy udvari tároló, és egy udvari garázs. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések