2015. március 16., hétfő

Balconette melltartó

Balconette melltartó

A „Bardot“ vagyis „balconette“ típusú melltartók kosarainak felső része egyenes vonalú. A melltartó közép- és oldalsó részei magasabbra szabottak. A balconette melltartó kiemeli és alátámasztja a mellet – vállpánt nélkül is. Kínálatunkban a hagyományostól a színpompásabb alkalmakig minden eseményre találsz megfelelő balconette melltartót. Az alsó párnácskáik felfelé tolják a kebleket, ami szexi dekoltázst ad.


Balconette melltartó

Egy divatos balconette melltartó amit keresel? A GLAMI-n könnyen kiegészítheted a ruhatáradat ezekkel a termékekkel. Perfect for revealing necklines, balconette bras and push up balcony bras add lift and volume.


Browse our collection of balconette bras and receive Free 2-Day Shipping. Shop Intimissimi’s padded balconette bras, perfect for the fuller cleavage. Ideal for those seeking an excellent support with an elegant sexy look.


Balconette melltartó

A pántjai általában cserélhetőek, de a megfelelő tartás érdekében a legtöbb modell pánttal hordható. Csakúgy, mint a többi melltartónk esetében, a balconette darabokat is változatos színekben és külalakkal kínáljuk. Függetlenül attól, hogy milyen ruhát öltünk magunkra, a jól megválasztott, szép melltartó tartja a melleket és kiemeli a nőies alakot. Fedezd fel az Intimissimi Női Szivacsos balconette melltartó : minőség és stílus minden alkalommal. Vásárolj most, az online Intimissimi üzletében online!


Legfrisebb online webshop melltartó árak. LASCANA házhoz rendelés. A Tezenis melltartók széles választékát kínálja jó ár-érték arány mellett.


Frissítsd fel a fehérneműs fiókodat: a kínálat igazán széles! Push-up, balconette és háromszög fazonú melltartók, melltartó topok, bralette és brassiere, merevítő nélküli és merevítős, párnázott és párnázás nélküli melltartók. Minden nőnek más fazonú melltartó kényelmes, hiszen mindannyian mások vagyunk. Az, hogy melyik hölgynek milyen típusú melltartó lesz a megfelelő darab, csak sok próbálgatás után derül ki, de az erre szánt időt lecsökkenthetjük, ha tudjuk, hogy melyik fazon ideális számunkra. Balconette melltartók: kényelem és elegancia.


Shop Balcony Bras at Lavinia Lingerie ! There is no doubt that a glass balustrade adds elegance to any home or commercial property. A glass banister, glass balustrading or a glass balcony, are stylish features that work handsomely in almost any decorative or architectural context. Frissíteni szeretnéd ruhatárad vagy inspirációra van szükséged? Meríts ötletet termékeink közül, válogass kedvedre online a legújabb kollekciókból, és találd meg kedvenc ruhadarabod kedvező áron, több webáruház kínálatából. As Caitlyn stated above, I, too, feel that balconette bras – or at least the ones I wore over the years – and that were marketed as such, created less of a sweetheart shape but hat rather straight upper cup edges.


Anyways, I love the style and I secretly hope, that your next pattern might become a demi or balconette bra? Egy push-up vagy merevítős melltartó a vonzó dekoltázs kulcsa. Egy minőségi anyagból készült, szexi és kényelmes melltartó magabiztossá teszi a hölgyeket akkor is, ha rajtuk kívül senki sem látja, mi is lapul a ruhájuk alatt. A balconet or balconette is an architectural term to describe a false balcony, or railing at the outer plane of a window-opening reaching to the floor, and having, when the window is open, the appearance of a balcony. Balcony: Similar to a balconette or demi-cup bra, but the sides are higher and the front is lower exposing more cleavage.


Bandeau: A simple band of material, usually stretchy, that is worn across the breasts. Suitable for small busts, they sometimes have built-in cups, but provide little support or shaping. Find the best looks at a lower price with our great selection of Bras for women.


Előformázott, merevítő nélküli melltart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések