2015. március 30., hétfő

Dupla kávé soha nem elég

Szívem tombol, lelkem vérzik, szét feszít a vágy. Ne hagy hogy nélküled égjek el, csak én vigyázzak rád! Az album címe: Soha nem elég , s a megjelenést követő hetekben szintén aranylemez lett, azóta platina. Magyarországon, illetve ezen kívül Erdélyben és a világ magyarlakta területein több mint 200. Eddig 2alkalommal nézték meg.


Dupla kávé soha nem elég

A(z) DuplaKávé;Soha nem elég. Megrendelés: Megrendelésére, levelére napon belül válaszolunk, esetenként levelünk a SPAM üzenetekben található meg! Hidd el, hogy álmudunk még. A csókodból sosem elég. Ha citromot kapsz az élettől.


Stream ad-free with Amazon Music Unlimited on mobile, desktop, and tablet. Download our mobile app now. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.


A Deezer zenestreaming lehetővé teszi, hogy meghallgass több mint millió dalt, saját playlisteket hozz létre és kedvenc dalaidat megoszd barátaiddal. A Csókodból sosem elég (3:43) 2. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more. Video duration : 03:41;. Vidéos, biographie, concerts.


Ищете песню Dupla Kave? Заходите на наш музыкальный портал, у нас можно бесплатно скачать и слушать онлайн музыку со всего мира в хорошем качестве в формате mp3. Dupla KáVé - Hallgasd Dupla KáVé dalait a Deezeren. Elköszönünk mára, reméljük, jól éreztétek magatokat ezen a héten is nálunk 殺殺殺 dal jön egymás után, tartsatok hát velünk és aztán pihenjetek jót s. With music streaming on Deezer you can discover more than million tracks, create your own playlists, and share your favourite tracks with your friends. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény.


Dupla kávé soha nem elég

Aranyalbum egy válogatáslemez az együttes első négy lemezéről közel percben. Ezenkívül a „Zenés fényképalbum” sosem látott fotókkalés egy meglepetés dallal! Ha nem tudom, nem fáj4.


Se vele se nélküled2. Mindez történt sok-sok évvel ezelőtt, és ők fáradhatatlanul mesélik – ha megkérdezik tőlük, honnan is ered a nevük – ezt a történetet. A zenekar elnevezése a tagok neveinek kezdőbetűjéből ered: Köteles István (Ká) és Váradi Jenő (Vé).


Barátnőknek Pusztán a szeretet nem elég. Kellene most egy jóbarát. DUPLA KÁVÉ : Kalocsai kertök alatt-akusztikus konc,CD Dostupnosť: Na sklade. Nem kell a fű és nem kell a por, Elég , hogyha a csajom feltuningol, Mint egy öreg harcos, aki beveszi a várat, Egy éjszaka után nem cserél tárat!


De szeretnék még egyszer boldog lenni véle A te csókod nélkül szenvedés az élet. Százszor megsúgnánagyon szeretlek! Amikor a szívem dobog, érted hull a könnyem.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések