2015. március 27., péntek

Teljes fogsor implantátum ára

Sok esetben nem lehetséges stabilan ülő fogsort készíteni, mely az élet legváratlanabb helyzeteiben megmozdul, zavarja az íz érzékelést és a teljes. Az alsó fogívre két implantátum , a felső fogívre négy implantátum kerül, amihez kis gömbfejekkel, patentszerűen kapcsolódik az elkészített fix, rögzített fogsor. Ez biztosítja, hogy a fogsor stabilan a helyén maradjon, a tisztítás mégis kényelmes, mivel egyszerűen lepattintható.


Ez a fajta implantátációs fogpótlás azoknál is lehetséges, akiknél jelentős csonthiány van. A vákuum rögzítés ragasztó és implantátum nélkül jó tartást biztosít, kényelmessé és egyszerűvé teszi a fogsor tisztítását, ki- és behelyezését. Az általunk gyártott egyedi teljes fogsor tizedmilliméteres pontossággal illeszkedik az Ön szájába, így ragasztás és implantátum nélkül, csupán a vákuum erejét. Végre Ön bármely szituációban magabiztosan ehet, nevethet és mosolyoghat.


Már kettő darab implantátum beültetésével az instabil protéziseket stabilizálni tudjuk. A fogpótlás az implantátumokon stabilan rögzül, s megnő a komfortérzet, valamint a fogsor élettartama. Azonnal Terhelhető Implantátum TELJES FOGSOR NAP ALATT. Teljes fogatlanság esetén javasolt fogpótlási. Ezt a fogpótlást abban az esetben alkalmazzuk, ha az összes fog hiányzik, és nincs lehetőség fix fogpótlás (pl.


híd) készítésére. A teljes kivehető fogpótlásnak több szinonímája is van: kivehető protézis, műfogsor, műanyag fogsor stb. Ha éven belül elveszítené valamelyik implantátumát, egy alkalommal ingyen új implantátumot ültetünk be.


Az implantátum az egyik legmodernebb fogászati fogpótlási megoldás. Erre kerül rá egy implantátum fej és arra a fogpótlás, korona. Ezzel a megoldás egy vagy több fogat is megtarthat, pótolhat. Petkov Péter volt aki végezte és teljesen fájdalommentesen, semmi féle mellékhatás, csak pozitív és pozitív véleményt tudok mondani. A fogsor egy tárgy, amely az idő múlásával változatlan marad.


Teljes fogsor implantátum ára

Teljesmértékben meg vagyok elégedve, implantátum céljából kerestem fel, Dr. Ami viszont az idővel változhat, az a páciens anatómiai adottsága. Az év teljes körű garancia magában foglalja a megváltozott körülményekhez történő utánállítást, a fogsor esetleges javítását. Azonnali implantáció alatt azt értjük, hogy az implantátum beültetése a foghúzást követően 0-órán belül megtörténik.


Ha Önnek a mosolyzónában van egy olyan foga vagy gyökere, amit már semmilyen konzervatív módon nem tudunk megmenteni és el kell távolítani, mindig felmerül a kérdés, hogy a foghúzást követően meddig nem lesz foga? Teleszkópos fogpótlást akkor készítünk, ha a szájban már csak alig néhány fog van, de ezeket a fogakat szeretnénk felhasználni a teljes fogsor rögzítésére. A teleszkópos fogakat kis fémkoronák borítják, a fogsor belsejében pedig a kis külső koronákra pontosan illeszkedő belső koronák vannak. Ez alatt az implantátum beépül a csontozatba, így terhelhetővé válik.


A gyógyulás után következik a végleges fogpótlás, amely már nem különbözik a saját fogra történő fogpótlástól. Ez a gyógyulási folyamat az Ön egészségi állapotától és gyógyulásától függően 3-hónap lehet. A mini implantátum rendszerrel egyszerűen és nagy sikerrel lehet rögzíteni a kivehető műfogsorokat.


Idősebb pácienseink kedvenc beavatkozása. Az eddig elmozduló, lötyögő fogsor a mini implantátumok beültetése után fixen és biztonsággal ül a szájban, evéskor, beszédkor nem mozdul el. A legköltséghatékonyabb implantációs megoldás teljes fogatlanság esetén: implantátumhoz egy-egy patent szerű eszközzel rögzítjük kivehető fogsorát. Míg ez alul mindig, a felső állcsonton nem minden esetben kivitelezhető.


Bár a fogsor kivehető mara de jelentősen stabilabb lesz. A fog implantátum ára főképpen függ az operáció összetettségétől, a felhasznált eszközöktől és a javasolt protetikai munkától. Gondolkodott az implantáláson, de túl drága? Az esetlegesen felmerülő csontpótlás vagy arcüregemelés is befolyásolhatja a fog implantátum árát. A fix, rögzített fogsor egy olyan kivehető műfogsor, melyet implantátumokkal rögzítünk, hogy a lehető legstabilabb legyen, és ne mozdulhasson el.


Az egyik a teljes fogatlanság, amikor a beteg képtelen megszokni kivehető fogpótlását, esetleg allergiás valamelyik összetevőjére, a másik eset, amikor egy fogat kell pótolni. Ezekhez kapcsolódik a fogsor patentszerűen. A kivehető pótlások árában Nálunk benne van: állapotfelmérés, konzultáció, kezelési terv, precíziós lenyomatvétel és tervezés, fogsorpróba, igazítások, harapás finomhangolás, kontrollok. A fogsort nem kell mindig kivenni, csak a tisztítások alkalmával.


Teljes fogsor implantátum ára

Ilyenkor részleges, vagy teljes kivehető fogpótlást alkalmazunk. Azonban ezek elég nagy kiterjedésű, a szájpadlást, illetve a fogatlan gerincet is beborító fogművek, a megszokásuk gyakran nagy türelmet igényel a pácienstől. Amennyiben teljes fogatlanság áll fenn (hiányzik az összes fog), akkor teljes kivehető fogsorról beszélünk.


A fogászati implantátum egy kicsi, titániumból készült „pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Ilyenkor a fogsor az ínyhez tökéletesen illeszkedő kialakításának köszönhetően rögzül az ínyen, valamint a direkt erre a célra létrehozott protézisragasztó segítségével tudjuk még jobban stabilizálni. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás, legyen szó koronáról, hídról vagy akár teljes fogsorról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések