2015. március 6., péntek

Omega fekete pillangó klip

Köszönet Erikának, aki a felvételt eljuttatta nekem. Egy kincs, ami majdnem elveszett. Do you want to remove all your recent searches? All recent searches will be deleted.


Omega fekete pillangó klip

This video is unavailable. Eddig 8alkalommal nézték meg. HUNGAROTON RECORDS LTD. Skip navigation Sign in. A Hungarian rock band 2. An alias of techno musician Naoki 3. A Lithuanian pop group 4. A British metal band 7. A Dominican mambo singer.


A Italian metal band 1. Video clip and lyrics Fekete pillangó by Omega. Szállj, csak szállj tovább Kitárt karom útvesztő Fagyos lett a szívem, Kemény, mint a kő Menekülj,. The legend has it that as albums were released in other countries it became necessary to brake the language barrier. Szólj Te vagy újra az ajtóm előtt Ki valaha oly gyakran jött A folyton alakot változtató Örökös illúzió Lenge szárnyon továbbillanó Szökött szerelempillangó.


Omega fekete pillangó klip

A teljes dalszövegért klikk. Az akkoriban történt Challenger-katasztrófának állítottak emléket a Fekete doboz című dallal. Omega : Fekete pillangó című dala. Detailné informácie o skladbe Fekete Pillango od interpreta Omega. Text piesne, video a mpukážka skladby, akordy pre gitaru.


We use cookies to provide statistics that help us give you the best experience on our site. Csupa gondtalan ember, Sok nyílt, derűs arc. Csak ülnek a széken, Itt nincs sose harc.


Kezet ráz a két ellenfél, Ha a gép elé ér. Minden rendben, A látszat a cél A fényképésznél. Ha én szél lehetnék, Egy lányt megkereshetnék a világban, a világban. Szétfújnám hosszú haját, Port az útról, merre jár.


Jöttem, hadd lássalak, ismerj meg engem. Fölkelteném a napot, Süssön rá. Régi nagy slágerek videói a Network.


Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Arra is felhívták a figyelmem,hogy a nők többsége akárcsak én,csak három színt létesít előnyben! Ezek a kék,fehér és a fekete ! A kék pillangó a megfoghatatlanság jelképe.


Te is olyan ember vagy, akit nagyon nehezen lehet lekötni, mert mindig megy valamerre és csinál valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések