2015. március 10., kedd

Német vizsla eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A HIRDETÉS RÉSZLETEI DÍJTARTOZÁS VÉGETT NEM JELENÍTHETŐ MEG! Oltott, chipes keverék kan elvihető. Cézár, éves ridgeback-vizsla keverék kan kutyus. Nagy termetű,erős kutya de jól szocializált.


Német vizsla eladó

Lovardában lakik, több kutyával van együtt napközben ,éjjel saját. Kisfiú féldrótos, szép sötét barna, chippelve, oltva. Skip navigation Sign in. Német Vizsla Klub éves.


This video is unavailable. Többféle olcsó, használt német vizsla kölyök eladó. Mennyi a német vizsla kölyök ára használtan? Neve: Bajnok-Menti Erik (York II Böckenhagen x Dora vom Logaer Schanze)Eredmények: KV, ŐTV, TSZ, CAC, R. CACIB, HD- ED-frei, OCD-Frei.


Német vizsla eladó

Kimagasló küllem, szőrzet és munkatulajdonságokkal. STOP CHASING or LUNGING at CARS on a Walk! Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák.


Drótszőrű német vizsla apróhirdetések árakkal, fotókkal. Fajtiszta fekete Labrador kan kutyus családi okok miatt eladó ! Ottó éves, német vizsla , kan. Eladó hónapos német vizsla kutyák! Barátságos, mozgékony, nagy térigényű kutya.


Német vizsla eladó

Gazdája gyógyíthatatlan beteg és már nem fog hozzá hazamenni. Most jelenleg van, aki enni és inni ad neki reggel és este, de ennél Ottónak többre lenne szüksége. Még most otthonában, egy kertes házban van, de ezt a házat el fogják adni.


Vidéken kóborolt, messze a chipjében regisztrált címtől, és élete során nem sok jóban lehetett része, adták-vették, de az igényeivel senki nem. A kiskutyák koruknak megfelelő védőoltásokkal rendelkez. A rövidszőrű német vizsla eredetéről igen sok elképzelés alakult ki. Egyesek az olasz vizslát tartják ősének, mások a ma már kiveszett belga vadászkutyát. Legvalószínűbb azonban, hogy a régi spanyol vizsla az őse, mint annyi más vadászkutyának.


Ez az oldal Szultán nevezetű Weimari kutyánkról szól. Bemutatom,hogyan telnek a napjai és bemutatom az embereknek milyen. Törzskönyv nélkül eladó nagyon szép fiú és kislány.


A szülők gyönyörűek a helyszínen megtekinthetőek. A német vizslafajtákat tömörítő tenyésztői szervezet. Szerető gazdit keres a képen látható fajtiszta német vizsla kiskutya vadász tulajdonostól!


Anyukája törzskönyves, kislány , barna spriccelt. Aktívan vadászó szülőktől! Oltva és féregtelenítve van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések