2015. március 19., csütörtök

Mit jelent ha egy fiú néz

Ha egy fiú sokszor néz egy lányt, akkor bejön, tetszik neki az a lány? A suliban egy fiú gyakran szokott nézni, mikor ugyanazon a folyosón vagyunk, vagy mikor meglátjuk egymást. Ez nem egyszer történt meg, hanem már kb hete mindennap, mikor meglátom őt, ő is néz engem, aztán elfordítom a fejem, de ő még mindig néz. Ha túl sokat nézel egy pasit, akkor ő is sokat fog nézni, lehet, hogy azért mert éppen arra gondol, hogy vajon tetszel-e neki. Soha ne feled hogy ha nagyon tetszik egy fiú , akkor hajlamos lehetsz arra, hogy rosszul olvasod a „jeleket”, ezért érdemes a barátnődet is bevonni a jelek „olvasásába”.


Mit jelent ha egy fiú mindig a szemembe néz ? Nos minden nap legalább látom és bele néz a szemembe nem is beszélünk meg semmi a nevét se tudom de mindig a de szemembe néz ez akkor jelentheti azt hogy tetszek neki vagy, mi? Ha egy ismerősö kollégá barátod az alapvető udvariassági formulákon túl is előzékeny vele gyanakodhatsz, hogy tetszel neki. Ha esetleg egy szégyenlősebb, visszafogottabb fiúval van dolgo akkor életbe léphet az első pontban említett szabály: inkább az arcodra fog fókuszálni, és balra pillantgat.


Ebben az esetben időt kell neki adnod. Figyelj arra, mit mond neked. Miről beszél egy fiú , amikor kedvel egy lányt? Ez általában nem jelent feltétlenül rosszat, csupán annyit, hogy a pasi még kicsit bizonytalan, ha úgy tetszik, még időt kér Tőled.


Egy fiú sokszor fél beismerni magának is, hogy tetszik neki egy lány, ezért néha csak a szeme sarkából figyeli a lányt, hogy mit csinál, merre van éppen. Ha úgy érze van egy srác, akinek tetszel, de nem vagy benne teljesen biztos, akkor figyeld meg akkor is, amikor nem számíthat rá és megláto hogy figyel-e rád. Az, ha gyakran bámul téged vagy rád mosolyog még nem jelent semmit. Legalábbis egy régi barátnőmet egy srác állítása szerint folyton figyelte, meg mosolygott rá, gyakran ráírt facebookon, aztán a végén semmi sem lett belőle. A fiú , mire a barátnőm már teljesen odavolt érte elkezdett járni egy másik lánnyal.


A test a szavak helyett is beszél a fontos helyzetekben: tarts a szemed a pasin, és ismerd fel, ha megnyerted! Nézd tudom mit érzel , ez nem segít , de ma együtt borozhatunk még ha nem is egymás melett, nyári este jól esik az ilyen és pont ilyen nyomi hangulatom mint neke csak más miatt, viszont nem kéne dicsérnem ujra pasit de hát nem huzott egy percig sem tovább az ilyen is ritka , bánatodtban biztasson ez , mi volt valódi ok már. Viszont van egy kis gond. A nőknek könnyebb dolga van, hiszen férfiak egyetlen apró jeleiből is könnyen olvashatunk , ha odafigyelünk az aprosógáok részleteire is.


Mit jelent ha egy fiú néz

Sziasztok, Gondoltam én is leírom a történetem, ami elég bonyolult és én sem tudom, hogy mit gondoljak? Szóval a tények: van egy fiú (éves, én 24vok), akit még karácsony előtt ismertem meg, a templomban, ahol egy csapatban szolgálunk vasárnap. Amennyiben a vállai és a medencéje felénk mutat, a pasi különösen koncentrál ránk.


Beszél magáról A szerelem-szakértők szerint egy férfi gyakran kezd magáról beszélni, ha zavarban érzi magát. Sok lány megije ha a barátja láthatóan kényelmetlenül érzi magát a köszönésnél, nem néz a szemébe, idegesnek tűnik, és csak egy halk, alig érthető sziát motyog az orra alatt. Pedig ezt nem szabad a szívedre venni, mert csak annyit jelent , hogy a pasi zavarban van. Réthy Zsazsa, Pásztor Ádám, Sándor Dávi Kecskés Tímea, Kokas Piroska, Pavletits Béla, a PS Produkció társulata.


Ha ez csak egyszeri alkalom akkor nem éri meg nagyobb feneket keríteni neki. De a legegyszerűbb, ha egyenesek és őszinték vagyunk, hogy ez ne menjen a kapcsolat rovására. Ha megkértek egy pasit, meséljen a szexuális bakancslistájáról, biztos vagyok benne, hogy el fogja hagyni száját a MILF szó. Ha nem így van, nem pasival beszélgettek.


Ez nálunk olyan, mint nálatok a rövid haj: egyszer mindenki kipróbálná. Miért vagyunk oda ennyire értük? Egyáltalán mit rövidít a szó? A buszon folyamatosan engem néz , ha én is ránézek akkkor kb. Szerintetek, ha ezt mondja nekem férfiként, akkor az mit jelent nála?


Mit jelent ha egy fiú néz

Ugyanazt jelenti a SZERETLEK szó a nők és a férfiak számára is? Első randi után mennyit érdemes várni, hogy jelentkezzen a férfi? Egy nő szemében mikortól válik a fiú férfivá? A rózsaszín rózsa a gyengédség, a finomság jelképét hordozza magában, tehát ha egy ilyen színű csokrot kapunk, biztosra vehetjük, hogy átadója csodálattal adózik számunkra. A fehér rózsa elsősorban a tisztaság jelképe, de jelentése széles körű: a megbecsüléstől, a reményen át, a reménytelenségig, mindent.


Tőle tudom azt is, hogy a kutatások szerint egy átlagos magyar tinédzser egy átlagos iskolai napon és fél órát tölt a neten. Ha nincs iskola, akkor 10–órát. Kijelenthetjük, hogy ezeknek az óráknak a nagy részében a szülő nem tudja, voltaképpen mit néz a gyerek. Ugyanakkor szimbolizálhatja a fiatal szerelmet és friss romantikát is. Ha azt álmodjuk hogy megcsókoltuk valakinek a kezét akkor az tiszteletet jelent , ha pedig a lábát akkor magaláztatást és tiszteletet egyben.


Ha egy közeli barátot csókolunk meg akkor a tiszteletet és csodálatot fejezzük ki a barátunk iránt. Borzongani egy mosolytól, elolvadni egy pillantástól vagy van mögötte más is? De ha lutheránus volna, se adnám, mert nagyúri házból való, ahonnan minket, ha egy -szer odaviszik, meg se fog látni, az új családjával egyetemben. Azt ti ostoba asszonyok fényes partinak nevezitek, ha a leányotokat úgy adjátok oda, hogy az aztán szégyenkezik hozzátok jönni. Flörtölős háromszög Hogy ez mit jelent ? Ha egy férfi el akar bűvölni egy nőt, akkor nem fukarkodik a jófej gesztusokkal.


A pasik gyakran öntudatlanul csinálják. Régi trükk: ha egy leányzó nem jön össze elsőre, ha nem bizonyul könnyű prédának, áldozz rá pár randit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések