2015. március 24., kedd

Háziorvos időpontfoglalás

Háziorvosi időpontfoglalás FONTOS INFORMÁCIÓ. A hatékonyabb, korszerűbb betegellátás érdekében, ezúton kívánjuk biztosítani Önöknek az on-line időpontfoglalás lehetőségét. Amennyiben a kívánt napon nem lát szabad előjegyzési időpontot, kérem ellenőrizze honlapom Aktuális menüpontját, nem vagyunk-e szabadságon, nem marad-e el rendelés, nincs-e helyettesítés. Szolgálatunk fenntartója Budapest Főváros XIV.


Ha az Ön cége rendszeresen elküldi munkatársait szűrésekre, vizsgálatokra, azzal nem csupán egy fontos egészségügyi szolgáltatást vesz igénybe, hanem biztosítja a munkavégzés hatékonyságát is. Ingyenes időpontfoglalás azonnal, apróbetűs rész nélkül. Az üzemorvosi szolgáltatások eléréséhez érvényes munkáltatói keretszerződéssel kell rendelkezni a kiválasztott praxisban. A keretszerződéssel rendelkező munkáltatók itt foglalhatnak időpontot munkavállalóiknak. A háziorvos a jelentkezést elutasíthatja, de csak különösen indokolt esetben utasítható el annak a személynek a jelentkezése, akinek lakóhelye a háziorvos ellátási területén (körzetében) van, azonban abban az esetben is el kell látnia a területén lakó beteget, ha az más orvost nem választott és ellátatlansága az.


Akár nőgyógyász,bőrgyógyász,allergológus szakorvos, akár budapesti ill. November 30-án (szombaton) 8-óra között em. A webes felületen történő időpontfoglaláshoz rendelkeznie kell az orvosától kapott azonosító kártyával.


A foglaláshoz egyrészt szükséges a kártya kódja, másrészt biztonsági okokból szükség van az Ön TAJ számára. A hosszú sorban állás megelőzése céljából rendelésünkön az ellátás időpontfoglalás alapján történik. Ha valaki hirtelen megbetegszik, s nem tud már időpontot foglalni, kérem jöjjön oda a rendelés legelejére.


Sürgős esetek ellátása csak a rendelés elején történik. A rendszeres látásellenőrzés ugyanolyan fontos, mint a többi szűrővizsgálat (pl. fogorvos, háziorvos , labor), ezért ajánljuk, hogy évente egy alkalommal vegyen részt kontrollvizsgálaton. Online időpontfoglalás szolgáltatásunkkal ez még kényelmesebb, tervezhetőbb! Elindítottuk online foglalási rendszerünket, ahol regisztrációt követően közvetlenül tud időpontot foglalni. Keressen az orvos, védőnő, gyógytornász neve szerint egy adott rendelésre az alábbi listából!


Háziorvos időpontfoglalás

Időpontfoglalás egyszerűen. Indoklás: táppénzes ellenőrzés. Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szakokleveles orvos-jogász képesítést szerzett. DRKK-n EU konform közbeszerzési referens lett. Akut ellátás: a rendelés első két.


Hiánypótló kezdeményezésként jött létre a Da Vinci Magánklinikán a háziorvosi magánrendelés bevezetése. Célunk az, hogy a klinikán - melyben számos szakterületen végzünk gyógyító-megelőző tevékenységet - megfelelően irányítsuk pácienseinket, akut betegellátás mellett betegség-megelőző, egészségmegőrző és krónikus betegségeket gondozó tevékenységet. Orvosként vagy páciensként igénybe veheti az online Előjegyzési Központunkat.


Funkciók: Bejelentkezés, időpontfoglalás házi- és szakorvosokhoz, szabad időpontok megtekintése. A rendelési időpontokat az alábbi színkódok azonosítják. A csíkozott rendelésekre már nincs foglalható szabad időpont. ORVOSVÁLASZTÁSHOZ kattintson a térképen a körzetre, vagy válasszon a térkép alatti listából! Bessenyei utcai Rendelő.


Készítette:HonlapCentrum (Pécs) Designed by Premium WordPress Themes, thanks to: gastric ban JDis. A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A Cookie információk a böngészőjében tárolódnak és rögzítik tevékenységét a weboldalon, fejlesztési célból.


Háziorvos időpontfoglalás

Tóth Lajos egyéni vállalkozóval kötött szerződés alapján. Egészségügyi tanácsadás. Táppénzre mindenkit csak a saját háziorvosa vehet, ezért ha valaki más városba költözik, (mondjuk házasságot köt valakivel, és a párjához költözik, és várhatóan a továbbiakban az adott településen fog élni), célszerű egy ottani háziorvoshoz bejelentkezni, lehetőleg még akkor, amikor nincs semmi egészségügyi probléma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések