2015. március 31., kedd

Neptun regisztráció

Neptun regisztráció

Esti úszáslehetőség az SZTE hallgatóinak, kedden és csütörtökön órától óráig a Szegedi Sportuszodában (Temesvári krt. 33.). Net rendszerét, vagy előtte az ETR3-at, már biztosan rendelkezik azonosítóval! A hálózati azonosító nem módosítható!


Neptun regisztráció

Hallgatói web felhasználói segédlet v5. A fenti azonosító adataim alapján kérem a NEPTUN rendszer elérését biztosító felhasználói azonosítóm és jelszavam létrehozását. Neptun user guide for students v4. TISZTELT OKTATÓK és HALLGATÓK! NEPTUN is an online system which gives you the opportunity to for your courses and exams and to check your personal and academic information stored in the system.


Továbbá megtekintheti a Tanulmányi Osztály által róla nyilvántartott adatait, nyomon követheti az egyetemhez kapcsolódó pénzmozgásait, kapcsolatot tarthat oktatóival, diáktársaival. NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszer működik kiegészítve a CooSpace és Modulo rendszerekkel. Az adatbázis karbantartás és tervezett áramszünet miatti NEPTUN és a KTH üzemszünet részleteiről az alábbi linken.


A neptun különböző modulokból épül fel, ezek a modulok egy felhasználói csoport vagy tevékenységi kör köré vannak szervezve. Regisztráció : rendben. Esélyegyenlőségi Csoport felvi. A Debreceni Egyetem az országban az elsők között vezette be az intelligens fényképes hallgatói azonosító kártyát, hivatalos nevén az UniPass kártyát. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.


Amennyiben a Netun üzemszüneten (04:- 06:00) vagy a fentebb jelzett időintervallumon kívüli időintarvallumban kapta ezt a figyelmeztető oldalt, minden bizonnyal nem megfelelő URL-t adott meg a NEPTUN. A NEPTUN rendszer üzemideje várhatóan ma és óra között szünetel. Lyceum Pro Scientiis Alapítvány céljainak megvalósításához Ön személyi jövedelemadójának -ával járulhat hozzá. ID registration Students of the University of Debrecen can access online services using their eduID. This is a unique username that must be registered as soon as possible after entering the institution.


A regisztráció során új jelszót tud beállítani. A jelszó törlésekor az aktuális jelszón kívül minden adata megmarad. Az e-mail -nek tartalmaznia kell a regisztrációnál is megadandó személyes adatait: Ön neve, születési hely és dátum, édesanyja születési neve.


Ez a regisztráció csak akkor lehetséges, ha az ‘Információ’ menüpontban az “Időszakok” link alatt található Beiratkozási időszak! Ha nem vettél fel eddig egyetlen tárgyat sem a félévre, de “Aktív” státusszal szeretnél beiratkozni a képzésre, akkor a program a biztonság kedvéért rákérdez, hogy biztosan. CET) due to migrating data from SZIE to GFF related to Gyula Campus. Belépési tájékoztató volt hallgatóknak. Nem lesz módjuk regisztrálni azoknak a hallgatóknak, akik az index leadására kijelölt határidőig nem adták le a leckekönyvüket vagy akiknél tartozást tart nyilván a NEPTUN.


UniSport hírmagazinból mindössze perc alatt tájékozódhattok a legaktuálisabb felsőoktatásban zajló sport témákról, de azért jutott felület az egészség és életmód cikkeknek is. A Térítési és Juttatási Szabályzat hatályos állapota a neptun. Egy fizetési kötelezettség csak akkor tekinthető teljesítettnek a hallgató részéről, ha a HIR gyűjtőszámlára történt átutalást követően a hallgató a HIR-ben rendelkezik a kiírt tétel teljesítéséről. Az archiválás után a színtereket módosítani már nem lehet (szükség esetén visszaállíthatóak). CooSpace-kurzusszíntereket, valamint a már több mint két éve nem használt állandó színtereket archiválni fogjuk.


A Microsoft Office 3regisztráció megszűnt! A Pécsi Tudományegyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatói automatikusan hozzáférést kapnak a Microsoft Office 3rendszerhez. Forgalom és tiltási adatok: tiltas.


Neptun regisztráció

VPKNet hivatalos oldala: net.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések