2015. március 24., kedd

Magyar vizsla eladó

Magyar vizsla eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Oltva és féregtelenítve vannak. Foglalkozunk még sólymokkal. Solymászatunk megfelelő kiegészítője a vizslák tenyésztésének.


A kutyatenyésztés számunkra nem csak hobbi, hanem életérzés is. Havonta több millióan választják az ingatlan. A kutyák szeretete miatt már kiskorom óta szerettem volna egy kiskutyát, de pár gyenge próbálkozás után, és mert panelházban laktunk, letettem erről a vágyálomról egyelőre.


Rövidszőrű magyar vizsla. Munkavizsgával rendelkezik. Az alomban kan és szuka született. OKTÓBER után elvihetők. Féregtelenítve, oltva lesznek.


Magyar vizsla eladó

Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák. A magyar vizsla drótszőrű változata korántsem tekint vissza olyan hosszú múltra, mint a rövidszőrű magyar vizsláé. A drótszőrű magyar vizsla kialakulása a 20. A rövidszőrű almokban időről időre feltűntek az elvárttól eltérő szőrminőségű egyedek.


You searched for: magyar vizsla ! Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. No matter what you’re looking for or where you are in the worl our global marketplace of sellers can help you find unique and affordable options. Hungarian Vizsla – like every other breed – have special qualities that make them Hungarian Vizslas. If one does not know those specialties, one can just as well breed mixed dogs, they will be as. A Kutyahirdetések között jellemzően eladó , vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak.


K alom kölykei (szuka, kan) Kölykök foglalhatók! E pár év alatt a fajta iránti „szerelem” véglegessé vált, mivel a rövidszőrű magyar vizsla kedvessége, intelligenciája, eleganciája és munkabírása egy életre lenyűgözött. Here Are Rare And Beautiful Dog Breeds That You’ve Probably Never Heard Of Until Now - Duration: 9:45.


Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. Képek és ismertetők találhatók vizsla kutyáimról, a rövidszőrű- majd a drótszőrű magyar vizsla fajtához vezető utamról és az Antaresi-Láng Kennelben született utódokról. Az eladó vizsla kölykök képeken és videókon megtekinthetőek.


Magyar vizsla eladó

Remélem hasznos, érdekes és vidám perceket tölt el itt mindenki! Vizsla nevelése, tanítása: esetükben sem szabad elfeledkezni a rendszeres és alapos kimozgatásról, és az sem válik kárukra, ha célzottan vadászkutyafajták képzésére specializálódott iskolába hordjuk őket. Német Vizsla Klub éves. Zöldmáli Wirehaired Vizsla.


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől. A vizsla említésével nemeseink levelezésében is gyakran találkozhatunk. A magyar nyelvben a vizsla szót, valószínűleg a vigy, vizs, vis alakból képezték, melynek jelentése vigyáz vagy vizslat.


Hét hónapos, komoly pedigrével rendelkezik, Gyurkóvári X Csővárberki, küllemre nagyon szép. Folyamatosan foglalkoztatva van korának megfelelően. Pest megyében, Gödön hónapos magyar vizsla kölyökkutyák eladók. Koruknak megfelelően többször féregtelenítve és oltva. Törzskönyvezett szülőktől, szülők helyszínen megtekinthetők.


Magyar vizsla fajtamentés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések