2015. március 16., hétfő

Szárazgőzös autómosó

Korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk a hét minden napján rendelkezésükre! Gőzös autómosó – a hatékony pénzkereseti lehetőség. A gőzös autómosók új helyettesítői a hagyományos vizes autómosóknak. A mosási folyamat lényege a gépjármű magas nyomású szárazgőzös tisztítása.


Teljesen egyedi és névre szóló, pálinkás üveg matrica. Lepd meg vele barátaidat vagy magadat. Egy ilyen egyedi üvegből jobban esik a pálinka! Te adod az ötletetet és mi biztosan megvalósítjuk! A belső takarítást kiegészíthetjük a kárpitok kitisztításával, ami újjá varázsolja az autót!


A teljes belső kárpittisztításhoz az autót szétszereljük, vagyis az üléseket, a padlószőnyegeket, a belső kárpitokat leszereljük, hogy a szennyeződéseket maradéktalanul eltávolíthassuk belőlük. Flotta kedvezmény autó darabszám alapján. A belsőleg erősen szennyezett autókért felárat számítunk!


Szolgáltatás során keletkezett beázásért,valamint a motor mosásnál keletkezett elektromos beázásért felelőséget nem vállalunk! A MAJSA-WASH autómosó teljes körű mosási és kozmetikai szolgáltatást vállal. A legkorszerűbb, szárazgőzös technológiával dolgozunk. A Majsa-Wash Autókozmetika szolgáltatásai: -Kárpittisztítás -Bőrtisztítás,Bőrápolás -Nanotechnológiás szélvédőbevonat -Polírozás -Ózonos baktérium és szagsemlegesítés -Nanobevonatok -Extra külső-beleső tisztítás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Puszta Gyöngye Szikvíz. Műszaki, elektronikai alkatrészek. Optima steamer szárazgőzös autómosó készülék 10. A felhasznált szerek tekintetében kijelenthető, hogy a Smart Wash kézi autómosó nem használ #128683; savas, lúgos, illetve olyan szereket melyekben szilikon található. Tisztító és ápoló szereink használata esetében az elsődleges szempont minden esetben a környezetbarát tulajdonsága és hatékonysága volt.


Az általunk forgalmazott BKF autómosók a legújabb generációs önkiszolgáló mosóberendezések, amelyek egyben felhasználó- és üzemeltetőbarát, modern. Autómosó berendezések és eszközök? Válogass kedvedre a(z) autós szolgáltatási tematikájú vállalkozások között Kiskunmajsa városában. Sipiworks diesel service, Majsa-Wash, Ötfa Tanya Apartman és Rendezvényház, Nemesbugac Birtok, BABENYECZ Épületgépészet és Prima Alkatrész Kft.


Szárazgőzös technológiával szennyvíz keletkezése nélkül, környezetkímélő módon zajlik a karosszéria és az utastér megtisztítása. A gőztisztítók tisztítószer nélkül, a gőz magas hőfokát felhasználva tisztítják a szőnyegeket és kárpitokat. A Nilfisk Kereskedelmi Kft. Alfred Karcher GmbH-val.


Azóta is kiemelt partnerként dolgozik együtt a gyártóval. Gőztechnológiás professzionális autóápolás. Csapvízzel vegyszermentesen -Magas hőmérsékleten -Külső vízforrást nem igényel (tartályos) -Steril gőzzel tisztít fertőtlenít -Cseppmentes, nyomot nem hagy -Mélyen tisztít minden felületet (kárpit, műanyag, fényezés stb.) -A szárazgőz a levegőbe elpárolog -Házhoz megy a szolgáltatás. Kínálatunkban megtalálhatók az önkiszolgáló jelleggel üzemelő. A flottakarbantartás (rendszeres szerviz, abroncs csere, biztosítás, tisztítás) az emelkedő üzemanyagárak mellett az egyik legnagyobb költsége a flotta üzemeltető cégvezetőknek, ezek között is kiemelkedő a külső-belső tisztítás.


Az ápolt, tiszta autók erősítik a vevők. Az autómosás szinte minden évszakban elengedhetetlen, hiszen a felverődő por és egyéb foltok elrondítják autónk szépségét. De miért ne moshatná autóját környezetbarát módon?


EGHOLM egytárcsás súroló EHRLE felmosógép GANSOW gépbérlet gépkölcsönzés gépkölcsönzés kezelő nélkül gőzborotva gyártakarítás HAKO ipari porszívó ipari.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések