2015. március 3., kedd

Olcsón eladó házak részletre

A rovaton belüli keresési feltételek: Eladó Ház Akár Részletre Is A keresett kifejezés: Eladó Ház Akár Részletre Is További 1db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után , így a jelenlegi db hirdetés helyett 1db hirdetés között böngészhet. Egy telken ház,nagy kert. Részben felújítva,tehermentes,saját tulajdonú. Bükkszék,Salvus Gyógyfürdő km,Eger-Salgótarján-Ózd km.


Közjegyzői okirattal,minimum a fel. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A befogadó épület utólagos hőszigetelése és az ablakcsere is megtörtént már.


Havonta több millióan választják az ingatlan. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei ház hirdetés az ingatlan. A legfrissebb eladó családi házak Pest megye. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Eladó használt és új építésű Családi házak ! Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni.


A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása. FELÚJÍTOTT, hangulatos, NAPFÉNYES lakás. A földszint nagy része műhely, de itt kapott helyet a kazánház, a mosókonyha és a garázs is. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Nyíregyháza házait (családi házak , sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta. Eladó Verőce nyugodt csendes környezetben üdülô ővezetben kis kertes családi ház 45Nm es kis konyha egy éve felújított fürdőszoba és egy 16nm nagy szoba ami megfelezhető igêny szerint alakítható Víz villany bent akár nyaralóknak akár àllandó lakosnak füthető kàlyhával de a gázis 100m van a háztól az ár millió irànyár.


Nyíregyháza aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Találja meg az otthont, amit keres! A kínálat az ország egész területét lefedi és hasznos értesítő funkciók segítik a keresést. Tegyen egy próbát Ön is!


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Eladó és kiadó családi házak , lakások nem csak Budapesten hanem az ország egész területén. Keressen a csaladi- hazak. Az ingatlanhoz tartozik több melléképület illetve egy garázs(szerelő aknával).


Olcsón eladó házak részletre

Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is. Részletre eladó házat vagy lakást, esetleg lakható épületet keresünk kizárólag Szolnokon. Amit kínálni tudunk: -minimum 100.


Teljesen felszerelt két hálószobával, nappali, fürdőszoba, konyha, légkondici. Kunszentmiklóson családi ház eladó ! A házak igen magas, 21. Házak lakások telkek Érden.


Olcsón eladó házak részletre

Cegléd aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések