2016. június 3., péntek

Eladó ház nagyvisnyó

Havonta több millióan választják az ingatlan. Felújítandó családi ház eladó ! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A bükk aljai faluban, 1négyzetméteres, csendes főúton, összközműves az.


Nagyvisnyói eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. Ezek egyikéből garázs kialakítható. Az ingatlan az idei évben esett át egy teljes felújításon. Az udvaron egy különálló pince és számos melléképület található. A telek 8nm-es, melyen a ház és egyéb hátsó épületek is találhatóan.


Az épület vegyes falazatból, mészkő és téglából épült. Rendkívül jó a vízszigetelése. Az ereszcsatorna szinte új, a belső vakolat nem rég lett elkészítve, a nyílászárók újak.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Falon belül és kívül is új. Eladó építés alatt lévő családi ház. Ennél az ingatlannál valóban élvezheti a kreativitását, mert mindent úgy alakíthat ki,.


További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Jelenleg vendégházként működik. A házban található szoba ,. Helyiségei: szoba, előszoba, kamra, konyha és fürdőszoba. A tető héjazatát új cseréptetőre cserélték.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Szilvásvárad házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta. Szilvásvárad aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. A települések listája, ahol ilyen eladó ingatlan található.


Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is. Frissen felújítva, kifestve, lakkozva ismét régi fényében tündökölhet. A békebeli időket megelevenítő famennyezet, a pulttá alakított jegypénztár és a tágas kert könnyedén ötvözi a múlt hangulatát a jelen kényelmével. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Gázfűtéses,tégla falazatú,egybenyitott két lakrészes,jelenleg tágas szobája,nagy étkező-konyhája,két fürdőszobája van. Heves megyében a Mátra alján Budapesttől km-re. A két szintes épületben két önálló, külön bejáratú lakás van, melyek igény szerint összeköthetők. NRG Ingatlan ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Rólunk Ingatlanok Kollégáink Kapcsolat Rólunk - AgriaInvest Ingatlanközvetítő. ALKALMI ÁRON ELADÓ HEVES MEGYÉBEN HATVAN MELLETT, LŐRINCI TELEPÜLÉSEN egy átlagos szerkezeti állapotú családi ház. Kriszta készségesen állt rendelkezésre bármilyen kérdésem esetén, rendkívül segítőkész, megbízható, proaktív és precíz ingatlanos.


Mind az eladó és a vevő érdekeit megfelelően képviselte, egy pillanatig sem éreztem, hogy csak az anyagiakat vette volna figyelembe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések