2016. június 24., péntek

Irodai asszisztens ingyenes okj képzés

Induló vagy már elindult OKJ képzésekre, tanfolyamokra jelentkezés és becsatlakozási lehetőség. A Budapesten induló tanfolyam során elsajátíthatod az irodai eszközök használatát, a gépírást, a gyorsírást, és az adminisztratív feladatok ellátásához szükséges ismereteket. Ft kedvezménnyel, a Centrum Oktatóközpontban! Irodai titkár képzés most 30. Légy Te a döntéshozók munkájának teljeskörű támogatója!


Piacképes szakmai tudás, határtalan munkavállalói lehetőségek! Emellett kapcsolatot tart az intézmény dolgozóival, külső szervezetekkel, kezeli és szűri a telefonhívásokat, fogadja a látogatókat, gondoskodik az irodai munka zökkenőmentes. Ez ugyanúgy igaz a kis- és középvállalatokra, mint a több ezer főt számláló multinacionális cégekre. Egy irodai asszisztens OKJ képzés , vagy egy ügyviteli titkár OKJ képzés elvégzésével Ön olyan szakmai tudás birtokába juthat, amely az első lépcsőt jelentheti a karrierépítéshez a legkülönfélébb területeken. Szeretnél egy olyan tudás birtokában lenni, amiért sorban állnak a vállalkozások?


Fontos tudno hogy néhány képzés neve megváltozik, például az informatikai rendszergazda képzést ezentúl informatikai rendszerüzemeltetőként fogod megtalálni, egyes tanfolyamok pedig egyesülnek, mint az irodai asszisztens és ügyviteli titkár képzések, amik irodai titkár tanfolyamként élnek tovább. A megadott oktatási napok változtatásának jogát adott esetben fenntartjuk! Ez a képzés jelenleg nem indul, de folyamatosan bővítjük a képző partnereink sorát. Most összeszedtünk pár fontos feltételt és szabályt, az ingyenességről és arról, hogy találhatjátok meg ezeket a kérdéseket. Szakmai tevékenységével.


Irodai asszisztens ingyenes okj képzés

Megtalálhatók vagyunk a Blaha Lujza tér mellett, az Erzsébet krt. Ingyenes , felsőfokú OKJ képzés. A képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a munkájukat színvonalasan, hozzáértéssel és a megfelelő készségek és kompetenciák birtokában tudják elvégezni. Kövess minket a legfrissebb hírekért! Projektmenedzser- asszisztens.


Szeretettel várjuk Önt oktatási központunkban, ahol megismerkedhet a Műtárgyvédelmi asszisztens képzés szervezőivel, bővebb információt kaphat az oktatókról és a képzés részleteiről. Tekintse meg személyesen intézményünket és minden igényt kielégítő oktatótermeinket! A Szociális asszisztens képzés során folyamatos felkészítés zajlik az OKJ -s vizsgára, így nem az utolsó időszakban kell szembesülnünk a „nagy hajrával”. Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium.


Irodai asszisztens ingyenes okj képzés

Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. Az irodai asszisztens tanfolyamon megszerzett OKJ -s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Jelentkezzen és szerezzen versenyképes szaktudást!


OKJ tanfolyam többnyelvű oklevéllel, részletfizetéssel. Biztos szakma kiemelkedő fizetés. Fogászati asszisztens képzés Budapesten. Amennyiben szereti a szervezéssel kapcsolatos feladatokat, és a kihívásokat, ne habozzon!


OKJ -s Fizioterápiás asszisztens tanfolyam indul! A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel. Gyógyszertári asszisztens INGYENES képzés - Ehhez az ingyenes képzéshez Gyakorló gyógyszertári asszisztens előképzettség szükséges!


A segédlevéltáros munka mellett ráadásul rengeteg más állásban is elhelyezkedhet a képzés után. Lehet irodai adminisztrátor, titkárnő, személyi asszisztens , adatrögzítő, iratkezelő és még sok más lehetőség áll Ön előtt. A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből.


Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt , aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések