2016. június 22., szerda

Facebook oldalról kitiltás

Cikk megosztása Azoknak az esetében javasoljuk a kitiltás alkalmazását, akik rendszeresen kéretlen tartalmat tesznek közzé az oldaladon. We recommend banning people who continually publish spam on your Page. You can choose to unban them at any time.


Lökd a faszságot, ismét! Válaszd a Kitiltás az oldalról lehetőséget, és kattints a Megerősítés pontra. Aki megszegi azokat, annak kitiltás jár az oldalról.


Kattints bal oldalon a kitiltani kívánt személy üzenetére. A szabály nem ismerete, nem mentesít a következmények alól. Az oldal támogatásával, és az alkalmanként szervezett nyereményjátékokkal kapcsolatban az Üzenet címkére kattintva tudtok érdeklődni a részletekért.


Affiliate célra vagy kétes szervezetnek hoz létre oldalt. Több mint egy fiókja van. Sok embernek kettő vagy még több fiókja van. You must to continue. Martinov Hardware Museum.


Van tróger aki zaklat kommentekben. A profilommal tudtam tiltani, de elég idegesítő, hogy az oldal posztjainál tud zaklatni. Shuttleberg Flachauwinkl-Kleinarl Absolut Park, Flachau, Salzburg, Austria.


Ugyan azt a hirdetést ne tedd fel kétszer, ha már egyszer fent van, elég kommentelni alá és automatikusan a csoport hírfolyamának tetejére kerül a poszt. Linkek és hirdetések elhelyezése a csoportban, szigorúan tilosak! Ezen csoport nem megosztások oldala. Kizárólag az oldal tulajdonosa, admin, vagy moderátor hirdethet vagy oszthat meg tartalmat! Nem ide illő csoporttag által feltöltött hirdetést jelenteni tudod az adminnak.


Picike Alekosz a villán kívül éli a kis életét. Néha beszédet mon néha csak rajong, de lényeg, hogy jól elvan. Lenne egy számomra elég fontos kerdesem mert már mindent felkutattam és nem értem.


A fiók felfüggesztése nem jelent végleges törlést, később a profil visszaállítható. Bár az adatlap letiltásra kerül, a tartalom nem törlődik végleg. Adathelyesbítésért is kitiltás járt a Ligetprojekt facebook oldalán.


Integető kiskutyák, szívecskék és a Ligetvédőket gyalázó posztok uralják a közpénzből épülő Liget Budapest projekt facebook profilját. Komlói Adok-Veszek oldal! Más oldal reklámozása vagy az oda mutató linkek valamint az üzletszerűen közzétett hirdetések az oldalon NEM engedélyezettek!


Az ilyen hivatkozások az oldalról eltávolításra kerülnek! Két óra hosszára kitiltottak a közösségi oldalról. Amikor észrevettem, írtam nekik egy magyarázatot követelő leve­let, amire válaszoltak. Zsíroldás, tartós fogyás REG-ENORral, szalonnával, kolbásszal – Kálmán király u. FONTOS: Ha a weboldalon keresztül (e-mail címmel) regisztrált nevedet törlö akkor elveszik az összes aranytalléro az addig elért eredményeiddel.


A Numil Kft-nél nyitott és átlátható módon szeretnénk használni a cookie-kat, illetve megosztani, hogy mit jelent ez az Ön számára. Hogy a nyitott wifihálózatok nem biztonságosak, azt eddig is lehetett tudni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések