2016. június 20., hétfő

Ipad szerviz

Pad javítások órán belül, piacvezető szerviztől. Pad törések, kijelző javítások, akkumulátor cserék kedvező áron hónap garanciával. Pad készülékek szakszerű javítása garanciával. A nevesebb gyártók készülékeit kivétel nélkül forgalmazzuk és javítjuk is. Mi nem csak egy szerviz vagyunk.


Ipad szerviz

Budapest, Üllői út 264. Az iPad funkciójából adódóan a leglátványosabb és leggyakoribb sérülések a kijelző és hozzá köthető alkatrészekhez kapcsolódnak. Vannak olyan hamisított és külső gyártású hálózati adapterek és akkumulátorok, amelyek nem megfelelő kialakításúak, és ezért biztonsági kockázatot jelentenek. Try Drive Up, Pick Up, or Same Day Delivery. Get the best gadgets delivered to your doorstep in as little as hours.


Mielőtt leadod készüléked szervizre, célszerű biztonsági másolatot készíteni a rajta tárolt adatokról, valamint előkeresni a vásárlást igazoló számlát. Milyen határidővel dolgozunk? Pad szerviz – alkatrész csere.


Mivel tudjuk, hogy az idő neked is fontos, így amint ránk bízod a készüléke mi azonnal munkához is látunk. Hozd el hibás készüléked és azonnal megjavítjuk! Pad , iPad Air, iPad mini szerviz es kiegészítők. Samsung kijelző csere, Sony kijelző csere, Lg.


Dokkolók, tartók többféle színben és kivitelben. Tok, töltőkábel, wireless lámpa és egyéb kiegészítők. Főleg elektronikai hibák javítására specializálódtunk.


Apple szerviz és szaküzlet. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Hozd be hozzánk sérült vagy elhasznált készülékedet, ahol profi csapatunk az esetek többségében azonnal, mindig jó minőségű alkatrészeket használva megjavítja neke év garanciával! Az iPad -ek híresen megbízható készülékek, a szervizünkben leadott táblagépek túlnyomó többségét az előlap törése miatt javítjuk. Kijelzőcserére a készülék előlapjának (kijelzőjének) törésekor, repedésekor van szükség. Természetesen más hibák is jelentkezhetnek, most csak a legfontosabbakat említettük. Szakképzett munkatársunk minden esetben részletesen tájékoztatni fog a hiba okáról, a szóba jöhető megoldási lehetőségekről, árakról, valamint a javítás időtartamáról.


Az iPad Air kijelzője a LED-es hátsó megvilágítással rendelkező Multi Touch rendszer alapján készült, rendelkezik retina technológiával, mérete pedig inch. Pad Air érintőüvege és kijelzője nincs egybeépítve, így ha bármely megsérül, lehetőségünk van azok egymástól független, különálló cseréjére. Tablet szerviz érintő kijelző képernyő csere. A feltüntetett árak forintban értendők és a -os ÁFA összegét tartalmazzák.


Több javítási feladat esetén kérd egyedi ajánlatunkat! Pad szerviz Díjmentes bevizsgálás, azonnali javítás. A gyönyörű design, és a csodálatos kijelző sajnos nem védi az iPad -et sem a gyakori meghibásodásoktól.


Ipad szerviz

Pad kijelző vagy akkumulátor csere és további iPad hiba részletes leírásokkal, árakkal, hónap garanciával, online kedvezménnyel. Prémium szervíz és kiegészítők a belváros szívében. Látogass el újonnan nyílt üzletünkbe a belváros szívében a Deák Ferenc tértől percnyi sétára.


Shop Ipad Ipad and get them today.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések