2016. június 3., péntek

Mr vizsgálat hétvégén

Mr vizsgálat hétvégén

A vizsgálat elkészültét, valamint a kiértékelést követően, igény szerint lehetősége nyílik egy rövi személyes MRI konzultációra. MRI vizsgálat időpont A kiváló minőségű MR gépek alacsony száma, valamint a kapacitáskorlátok miatt, több hónapos várólistákat eredményeznek a hazai egészségügyi. Náluk az MRI vizsgálat időpontja teljesen az Ön időbeosztásához igazítható.


MRI vizsgálat hétvégén ajánlatunkban minden nap reggel 8-tól este 6-ig” várjuk a jelentkezését. Ha Önről van szó, akkor mi igazán rugalmasak vagyunk! Jelentkezzen be hozzánk! Fájdalommentes, gyors diagnosztikai módszer, mellékhatások nélkül. MR vizsgálat magánrendelés Budapesten - SMART diagnosztika MR vizsgálatok hétvégén is, Budapesten az Allee bevásárlóközpont mellett, a Szent Kristóf szakrendelő épületében.


Vizsgálati képeit azonnal, leletét pár órán belül kézhez kaphatja. MR vizsgálat – CT vizsgálat – Ultrahang – Röntgen – Mammográfia – Csontsűrűség mérés Magánrendelés Sorban állás és beutaló nélkül! Gyors időpont, lelet akár órán belül, akár angolul is! INGYENES szolgáltatás, gyors segítség az időpontfoglalásban, vizsgálati díj fizetés a helyszínen! A vizsgáló helyiségben erős mágneses tér van, a balesetveszély miatt minden fémtárgyat a vetkőző fülkében szükséges hagyni.


Mr vizsgálat hétvégén

Időpontját munkanapokon órán belül megerősítjük. Ilyenkor kontrasztanyag semmilyen esetben nem adható. Forduljon szakembereinkhez!


Fontos, hogy segítsük és támogassuk Önt a gyógyulás útján, ezért bármilyen felmerülő kérés esetén hívon minket, hogy megszervezzük az esetleges szakorvosi vizsgálatait vagy szűrővizsgálatait. A vizsgálat végeztével az asszisztens visszaállítja a vizsgálóasztalt az eredeti helyzetébe és kikíséri Önt a vetkőzőbe. Nyaki gerinc MR esetén a páciens az MR készülékben hanyatt fekszik, a tünetek alapján vagy a vizsgálat közben szükségessé válhat kontrasztanyag beadása, mellyel egyes betegségek pontosabban diagnosztizálhatóvá vállnak, gerinc vizsgálat esetén ritkán van szükség kontrasztanyagra.


Az MR vizsgálat csak egy állomás! Ezt használja ki a mágneses rezonancia ( MR ) vizsgálat , a képalkotó eljárások egyik legjobb lehetősége. Miben különbözik ez a vizsgálat a röntgen- és CT vizsgálattól? TÁJÉKOZTATJUK KEDVES BETEGEINKET, hogy a megnövekedett igényeknek eleget téve a hétvégén és az esti órákban önköltséges CT és MR vizsgálatok igénybevételére van lehetőség. Ebben az esetben kérjük, hogy a vizsgálatra az egy hónapnál nem régebbi laborlelettel együtt érkezzen.


Amennyiben a vizsgálat végzésekor ilyen laborlelettel nem rendelkezik, és a vizsgálat végzése közben a radiológus kontrasztanyag adását javasolja, ezt egy másik időpontban végezzük el a laborlelet birtokában. A korábbi natív vizsgálat használhatóságáról kérjük kérjen előzetes tájékoztatást orvos igazgatónktól vagy a műszakvezető orvostól. Agyi MR angiographia (kizárólag kiegészítő vizsgálat koponya MR vizsgálathoz) natív 10.


Elsősorban a lágyrészi részekről alkot háromdimenziós képet. Mielőbbi MR vizsgálatot szeretne, de rendelési időn kívül és hétvégén senki nem elérhető? Tratumatológus szakorvost keres, aki hosszas várakozás nélkül fogadja? Szeretné, hogy a diagnózis ismerete után rögtön kezdetét vegyék a rehabilitációs folyamatok? MRI vizsgálat Az orvosi képalkotó vizsgálatok nem mindenhol egyformák, de a Medical Point biztosítja a diagnosztika csúcsát, mely értéket képvisel az ügyfél számára.


Tartjuk magunkat azon elkötelezettségünk mellett, hogy javítsuk az életminőséget és a legjobb szolgáltatást adjuk ügyfeleink részére. Bizonyos esetekben szükség van kontrasztanyag beadására a jobb és pontosabb képalkotás érdekében. A vizsgálat a szervezet folyadéktereinek mágneses térben történő megváltozott viselkedésén alapszik, testünk természetes mágneses tényezőit felhasználva.


Ezáltal, ha a szövetek és a sejtek víztartalmában valamilyen betegség elváltozást okoz, akkor az láthatóvá válik az MR vizsgálat során. A RTG vizsgálat ára tartalmazza az orvosi leletezést és a vizsgálatról készült CD felvételt, DE a szakorvosi vizsgálatot NEM tartalmazza! Időpontfoglalás Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat, majd kattintson a “Kérek visszajelzést a fenti foglalásról! A hasi és kismedencei vizsgálat előtt órával nem szabad enni, folyadékpótlásra csak szénsavmentes víz javasolt. A kismedencei vagy kifejezetten húgyhólyag ultrahangnál viszont fontos, hogy a páciens telt hólyaggal érkezzen, ezért nem tanácsos a vizeletürítés vizsgálat előtt.


Ha cukorbeteg, cukor gyógyszerét nappal a vizsgálat előtt és nappal a vizsgálat után nem szabad bevenni! Cukorbetegség esetén szőlőcukrot lehet előtte szopogatni, ételt (és inzulint) hozzon magával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések