2016. június 13., hétfő

Ügyviteli titkár képzés 2019

Az Ügyviteli titkár , mint szakember korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel, továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vállalkozás teljes körű tevékenységét végzi, irányítja, szervezi és ellenőrzi vezetői szinten (utazási irodában, idegenforgalmi hivatalokban, fizető-vendéglátás területén, szabadidőközpontokban). Irodai titkár képzés most 30. Ft kedvezménnyel, a Centrum Oktatóközpontban!


Légy Te a döntéshozók munkájának teljeskörű támogatója! Piacképes szakmai tudás, határtalan munkavállalói lehetőségek! Ezen felül az ügyviteli titkár gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat is végez. OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte.


Mindkét képzés az adminisztrációhoz és az irodai munkához kötődik, de moduljaikkal eltérő készségeket lehet elsajátítani. Megnéztük, hogy mi a különbség a két képzés között és, hogy az állások tükrében hogyan találkoznak adott képzés tantárgyai és a munkaadók. Az ügyviteli képzés nem csak elméleti órákból áll.


Téged várunk ügyviteli titkár képzésünkre, ha szeretnél: külső és belső kapcsolatteremtő lenni egy szervezeten. Szakmai tevékenységével. Böngéssz a legjobb tanfolyam, képzés kínálataink között és találd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt! Titkárnő, Titkár állás. ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKEN SZEREPLŐ ADATOK 1. GYVITELI TITKÁR SZAKKÉPESÍTÉS SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEI I. A szakképesítés megnevezése: Ügyviteli.


Mivel a képzés esti iskolarendszerű, ezért – a fenti feltételek teljesülése esetén – sem beiratkozási díjat, sem tandíjat, sem vizsgadíjat nem kell fizetni. Az esetleges költségeket a tankönyvek, jegyzetek beszerzése jelenti. A beiratkozott tanulók a tanulói jogviszony idejére diákigazolványt kapnak.


Ügyviteli titkár képzés 2019

Nappali és esti tagozatos OKJ képzéseinkre a nyári szünetben szerdánként 9-óra között lehet beiratkozni a Dohány utca 65-ben a titkárságon. A Forba Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. Jelenleg felhasználó olvas minket. VI KÖZPONTI KÉPZÉSI PROGRAMJA 1. Bírói hivatásra felkészítő szakmai képzés fogalmazó, titkár , határozott időre. OKJ és Tanfolyami szakképzések indítása Fejér, Komárom, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Tolna, Bács-Kiskun, Csongrád és Baranya megyékben.


Gyakori kérdések a témában. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Az irodai titkár segítheti a projektek hatékony működését, adminisztrációját. Esti képzés Informatikai képzések Intézményünk a szalézi közösség tagja, a Szalézi Intézmény Fenntartó iskolájaként működik. Oktató-nevelő munkánkat húsz éves tapasztalatunkra építve, Don Bosco pedagógiai-nevelési értékrendje szerint, az eddigi eredményeink gazdagításával folytatjuk.


Ügyviteli titkár képzés 2019

Felnőttoktatás keretében teljesen INGYEN (mindenféle rejtett költség nélkül) szerezhet második szakképesítést, nappali, esti, vagy levelező képzés formájában. Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot. Nem tudjuk, hogy indul-e a képzés , de nézd meg egy másik. Amennyiben szereted a szervezéssel kapcsolatos feladatokat, és a kihívásokat, ne habozz! Ezzel a végzettséggel otthonosan fogsz mozogni a humánpolitika és az ügyvitel területén.


A legklasszikusabb szakma az ügyviteli titkár , röviden fogalmazva titkár vagy titkárnő. Feladata a külső és belső kapcsolattartás magyar és idegen nyelven. Vezeti és kezeli a szervezet munkaerő-gazdálkodásával kapcsolatos nyilvántartásokat, iratokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések