2016. június 15., szerda

Eladó lakás hódmezővásárhely mandula utca

Havonta több millióan választják az ingatlan. A panellakásról db kép tekinthető meg. Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely. Hódmezővásárhely ) ház hirdetés az ingatlan.


Siófok, Somlay Artúr utca 6-9. A lakás szobával rendelkezik. Az épület alapterülete: m². Tettyén eladó egy több mint -ban beépíthető 1nm-es telek, mely jelenleg osztatlan közös tulajdon, DE LEHETŐSÉG VAN KIVÁSÁROLNI AZ -OS T. TÁRSAT JÓ ÁRON, AKI MÁR AZ ESZKÖZKEZELŐ, ÍGY AZ EGÉSZ 3NM-ES TELKET BE LEHET ÉPÍTENI, ekkor a beépíthetőségi százalék -os.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A téglalakásról db kép tekinthető meg. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Minden szoba külön nyílik.


Ajánlom figyelmébe Rózsadombról ezt a belső két szintes felújítandó lakást. A válaszfalak elhelyezésének újragondolásával rendkívül tágas. Az egyszintes, körülbelül 2mhasznos alapterületű, lakóegységet magában foglaló épületnek 8m2-es. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Szeged lakásait (panel, tégla és csúszózsalus lakás ) listázta.


Szeged aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Eladó lakás Budapest, II. Mandula utca ELADÓ a II.


A tervek rendelkezésre állnak, de a befejezés nem történt meg. A 6m2-es telek mögött egy ha-os (2m2) legelő is van. A legelő külön nem eladó , azonban a ház, a hozzá szorosan tartozó telekkel 5. Budapest aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


Magdolna negyedben, a Teleki piac közelében , rendezett polgári tégla épületben eladó egy 1m2-es szobás, cirkófütéses, bejárattal rendelkező lakás. Szegedi ház eladó Szegedi lakás eladó Szegedi ingatlan eladó. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - lakas hodmezovasarhely.


Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália. Rákoskeresztúr területén egy 65nm-es szobás lakás nagy erkéllyel. Az eredetileg szobás lakás remek adottságai miatt könnyedén szobássá alakították így kényelmes egy család számára. Az ingatlan a első emeleten helyezkedik el egy emeles házban. A ház jó elosztású, kellemes életteret nyújt lakóinak.


A telek mérete további bővítésre ad lehetőséget. A hitelkalkulátor eredményei sem önmagában, sem részben nem képeznek ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése! Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


Közelben a Magas-hegyi kalandpark,valamint bevásárló központ,ország határ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések