2016. június 29., szerda

Firefox jelszavak exportálása

A Firefox a személyes adatait, például a könyvjelzőket, mentett jelszavakat, bővítményeket a profil mappában tárolja , elkülönítve a Firefoxtól. Ez a leírás megmutatja, hogyan lehet ezeket a fájlokat elmenteni, visszaállítani vagy egy másik számítógépre áthelyezni. A Firefox profil tartalmazza az összes fontos adatot, úgymint könyvjelzők, előzmények, és jelszavak.


Ez a leírás bemutatja, hogyan másolja át a fájlokat egy új profilba, felsorolja a profilban lévő fontos fájlokat, és leírja, hogy milyen információkat tárolnak ezek a fájlok. Ha újratelepítjük a rendszert gépünkön, akkor minden könyvjelző törlődik. A Beállítások importálása és exportálása párbeszédpanelen válaszd az Importálás fájlból lehetőséget, majd kattints a Tovább gombra.


Tegyél jelölést a Kedvencek jelölőnégyzetbe (illetve a többi importálni kívánt beállítás jelölőnégyzetébe), és ismét kattints a Tovább gombra. Ebben kérném a segítségeteket, hogy mely fájlokról kell biztonsági másolat készítenem. Ebben vannak a jelszavak , könyvjelzők, kiegészítők stb. A Firefox könyvjelzőket, és a mentett jelszavakat szeretném átvinni egyik gépemről a másikra.


Ezt a mappát kell kimásolnod. Magyarul, a komplett profilo amit a FF-ban beállítottál. Vannak rá külső programok is, pl. Exportálás: A „Mentett jelszavak ” mellett jobbra kattintson a Továbbiak Jelszavak exportálása elemre.


Az összes mentett jelszó törléséhez törölje a böngészési adatokat , és válassza a „ Jelszavak ” lehetőséget. Windows és Windows 8. Webhelyeken használt jelszavak mentése. Ha bejelentkezést igénylő webhelyet látogat meg (például levelezőszolgáltatást, netbankot vagy webáruházat), az Internet Explorer rákérdez, hogy mentse-e a felhasználónevét és a jelszavát. Viszont a jelszavak exportálására adatvédelmi okok miatt nincs lehetőséged. Amennyiben szeretné hogy ez a funkció elérhető legyen, küldhetsz róla visszajelzést a fejlesztők felé az Áruházból letölthető Visszajelzési központ on keresztül vagy szavazhatsz más felhasználók visszajelzéseire hasonló témában.


Firefox jelszavak exportálása

Régen volt a Firefox quantum előtt egy firefox password exporter amivel lehetett importálni és exportálni. Csv-be töltötte le és módosítás után vissza tudtam importálni. Most megint szükség lenne ilyen kiegészítőre vagy alternatívára. Az eddigi kiegészítő már nem működik a. For Firefox user interface issues in menus, bookmarks, location bar, and preferences. Many Firefox bugs will either be filed here or in the Core product.


Bugs for developer tools (F12) should be filed in the DevTools product. Backup Mozilla Firefox Mentett jelszavak. A Könyvjelzők exportálása talán nem probléma, de a jelszavak exportálásával gondban vagyok.


Firefox jelszavak exportálása

Próbáltam keresgélni a neten, de egyértelmű választ, leírást nem találtam. A Firefox Lockwise lehetővé teszi, hogy az összes eszközén elérje a Firefoxban mentett jelszavait. Védje meg a magánszféráját A Privát böngészés törli az előzményeit, így titokban tartja azokat azoktól, akik a számítógépet használják.


A válasz 1-ban hasznosnak tűnik. Chrome, Mozilla Firefox , Internet Explorer) Újra lesz rakva a gépem és szeretném megtartani a mozilla Firefox -ban a könyvjelzőimet. Nem kell magas színtű rendszergazdai ismereted legyen, de ismerned kell a terminál és a linux parancssor környezetet.


Bemutatás összes mentett jelszavak az Internet Explorer IEPasswordDump. A Firefox mentését is hasonlóan tudod elvégezni, és nincs többé gond a kiegészítők, jelszavak és könyvjelzők visszaállításával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések