2016. június 23., csütörtök

Óriás poszter nyomtatás

Óriás poszter nyomtatás

Kitûnõ minõségû svájci VLIES ANYAGÚ óriás poszter tapéta. A VLIES (flíz) egy speciális gyapottszálas hordozó anyag, amely több elõnyös tulajdonságot is biztosít a poszter tapétának. Könnyeben felhelyezhetõ, nem nyúlik, jól szellõzik.


Óriás poszter nyomtatás

Az óriás méretű poszter nyomtatás prémium selyem matt papír felhasználásával történik, amelytől digitális fotói szinte életre kelnek! A nagy poszter egyedileg szerkeszthető az online szerkesztő programmal, vagy az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel. Igazi hatásvadászoknak az XXL posztert ajánljuk! Rendelj egyedi posztert, akár óriás méretben is, és nyűgözd le barátaidat, családtagjaidat!


Egyik legnépszerűbb termékünk igazán időtálló és elegáns választás. Rakd keretbe, vagy használd az ajándékba kapott kétoldalú ragasztót a rögzítéshez! Ha szükséges, online rendelőszoftverünk segítségével korrigálhatja is a felvétel esetleges kisebb élességi, vagy színhibáit, így még szebb egyedi poszter kerülhet a falra. Most akár féle méretben is rendelhet!


A vlies anyagú poszter tapéták különleges anyagszerkezetüknek köszönhetõen könnyen kezelhetõek, kiváló légáteresztõ képességgel rendelkeznek, nem penészedik. Nem szükséges a tapéta csíkok ragasztózása, így elkerülhetõ a nyúlás. A már felhelyezett poszter tapéta könnyen visszaszedhetõ károsodás nélkül. Ez a különleges ajánlat rögtön megjelenik a kosaradban, ahol láthato hogy az egyik poszter ára le lesz vonva a végösszegből – a legolcsóbbé.


VLIES poszter tapéta - Crossing Norway. Ha megvan már a tökéletes fotó, akkor ne habozz és rendeld meg ÓRIÁS méretben, élvezd saját fotóposztered és enged hogy az otthonod ékes darabja legyen! Saját fényképes poszter nyomtatás - Fényképlabor. Az előkészítés megkezdése előtt a kiválasztott falfelületre mérje ki, majd halványan ceruzával rajzolja fel a tapétacsíkok helyét.


Hogy meglepetések ne érjenek célszerű az ívek helyét előre kijelölni. Poszter tapétákon a világ leghíresebb és legcsodálatosabb városai. New York, Manhattan, Londontól Párizsig. Egy igazi világutazó lehetsz a saját lakásodban.


Mintha csak egy óriás ablakon tekintenél ki ezen csodás városokra. A gyártás, nyomtatás más-más hordozóra, eltérő felbontásban készülhet. Felhasználható anyagok például vászon, ponyva, papír, fólia.


Óriás poszter nyomtatás

A plakát okat és grafikákat különböző nyomtatási eljárásokkal készítjük. Ofszet gépekkel, szitanyomással vagy digitális technológiával, a gazdaságos és gyors kivitelezést. Az óriás poszter tapéta formájában még különlegesebbé és egyedibbé varázsolja az otthonunkat. Dokumentumaival kapcsolatos ügyeiben a Copy General üzleteire bátran támaszkodhat. Egyedi elképzeléseit, kreatív ötleteit kiváló minőségben valósítjuk meg.


Az Ön által küldött digitális fotóból óriás posztert készítünk! Adja fel megrendelését és csatolja hozzá a digitális fotót JPEG vagy TIFF formátumban. A nyomtatás történhet fényes vagy matt fotópapírra. Vagy válogasson INNEN, töltse le a képet és csatolja megrendeléséhez. Munkatársunk a megrendelés beérkezése.


Több részes vászonkép - fényképből is - faliképek, vászonkép akció, vászonfotó készítés, vászonkép nyomtatás , több részes vászonképek, vászonfotó, vászonképek, fényképből, fotó vászonra nyomtatása, vászonkép készítése saját fotóból, vászon nyomtatás , kép nyomtatás vászonra, poszter nyomtatás fotóból, festmények, fotóból vászonkép, fotóból. Vászonkép készítés kedvező áron, akár munkanapon belül. Poszter nyomtatás , vászonkép-készítés az Ön saját fotóiból!


Díszítse egyedi poszterrel, vászonképpel otthonát, irodáját: saját fotóival, vagy akár az interneten talált kedvenc képeivel! Ismerje meg, hogyan működik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések