2016. június 16., csütörtök

Oroszlánkirály timon és pumba

Oroszlánkirály timon és pumba

Hogyha éhes vagy és hamar kell a jó falat, Itt a haverom, a torkodon is leszalad! Pumbahúsa jó, finom dagadó, ínyenceknek is mértékadó! Jó pocakba yap yap yap Jó a Pumbaa yap yap. A(z) Timon és Pumba: Róma réme című videót picibocinevű felhasználó töltötte fel a(z) Animáció kategóriába. Szimba, az oroszlánkirály Mufasa fia gyermeki vakmerőségből és kíváncsiságból besétál álnok nagybátyja, Zordon csapdájába, és ez apja életét követeli.


A lelkiismeret-fordulástól gyötört, kétségbeesett kisoroszlán elbujdosik, eltéved a sivatagban, és csak a mókás csavargó-párosnak, Pumbának és Timonnak köszönheti az életét. Ki ne ismerné Simba izgalmas és dicséretes történetét? Ebben a részben az alkotók zseniális ötlettel álltak elő és az egész történetet bemutatják még egyszer, csak ezentúl hátulnézetből, más szemszögből, mint ahogy az eredetit ismerjük.


Ugyanmár, csak egy király van! Az új tévészpotban Timon és Pumbaa az ifjú Szimbának mutatja meg az első közös vacsizós helyüket, ami persze a bogaras kínálat miatt nem igazán jön be ifjú oroszlánunknak. Egy másik jelenetben hőseink a szirthez szeretnének eljutni, ám a hiénák útjukat állják. Oroszlánkirály rajongói ne csüggedjetek, hiszen a hatalmas sikerű film komédiás párosa visszatér.


Csak annyit jelent, Szép az élet itt lent, Énekeld te is! Figyejj leírom neked megpróbálom a legérthetõbben azé oroszlánkirály mert ez végülis az oroszlánkirály csak timon és pumba szemszögébõl és mivel én imádom tomint és pumbát mondom PUMBÁT nem bumbát ezé nekem ez a kedvenc részel szóval csak nem nézhetetlen. Hakuna Matata, Hakuna Matata, Hakuna Matata, Hakuna Matata! Hadakozásuk közben Zordon megpróbálja minden rosszal a hiénákat vádolni, és végül bevallja az oroszlánok előtt: ő ölte meg Mufasát.


Annyi, mint semmi vész. Ha további élőszereplős Disney-alkotásra vágynál, akkor igazán jó éved lesz, ugyanis nemrég futott be a Tim Burton rendezte Dumbo, és hamarosan jön a kék Will Smitht felvonultató Aladdin is. Szóval: az oroszlánkirály Mufasa meghal, mikor féltékeny öccse, Scar a határon túli hiénafalkák támogatásával csapdába csalja őt és fiát, Simbát. Az elűzött kölyök a sivatagon túl egy őserdőben talál új otthonra, a szurikáta Timon és a disznó Pumba pajtásaként.


Az oroszlánkirály -trilógia e rendkívüli részében felelevenednek a. A rajzolt varacskos disznó például cuki volt, ábrázata nagyon kifejező, és lehetett játszani a színekkel testén. Szimba bemutatásakor például az állatok valójában a hátsó sorban ágaskodó Pumba szellentése miatt borultak a földre. Egy valódi szurikáta egyszerűen nem tud olyan szeretnivaló módon lyukat beszélni a hasunkba, mint azt Timon tette. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok. MERLINOVA OROSZLÁNKIRÁLY KOLLEKCIÓ - ágynemű, plé pizsama, bögre, neszeszer, stb.


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Svájci konyhát, ahol csokibevonatú kukacokat lakomáznak és míg Pumba az Orosz Balett tagjaként ugra-bugrál Timon a kaviár körül kever. Rendkívül eszes, ugyanakkor nagyon vicces szereplője is a mesének Timon , akit a gyerekek már jól ismerhetnek az oroszlánkirály című Disney történetből. A szurikáta sokszor nagyon elmésen cselezi ki ellenfeleit, ezáltal segítségére van Simbának is, valamint hűséges jóbarátja, Pumba is okosabban él vele. Qué animales son Timón y Pumba.


Timon és Pumba jól a tányér fenekére néz hiszen Párizst látni és ott jól lakni a legnagyobb élmény. Siendo personajes tan famoso, han hecho saltar las interrogantes sobre qué animales son Timón y Pumba. Si tú también te lo has preguntado alguna vez, no te preocupes, aquí tenemos la respuesta.


Si bien Timón es un suricato, existen personas que mantienen que es una mangosta. Simba és Nala immár felnőttek és első kislányuk megszületését ünneplik. A kis Kiara igazán virgonc kis oroszlán, pont, mint amilyen apja volt az ő korában.


Oroszlánkirály timon és pumba

A magyar hangokról alább olvashattok, az előzeteseket és részleteket a filmből ide kattintva nézhetitek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések