2016. június 13., hétfő

Tölgyfakéreg gyuri bácsi

Tölgyfakéreg gyuri bácsi

A bükki füvesember éves naptára: használd egészséggel! Gyuri bácsi termékei a Györgytea webáruházban is beszerezhetőek. A webáruház eléréséhez kattintson ide! Rengetegen követik, és előadásokat tart, hatalmas sikerrel. Most folytatjuk a listát, hiszen a lista hosszú, az egészség pedig fontos, a természetes gyógyításban pedig Gyuribácsi valódi szakértő.


Tölgyfakéreg gyuri bácsi

Jöjjön tehát cikkünk 2. GYURI BÁCSI a BÜKKSZENTKERESZTI FÜVESEMBER TANÁCSAI - Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette. Vesetisztító gyógyteák az aranyvesszőfű, a tejoltó galaj, a mezei zsurló, a kisvirágú fűzike, ezek keverékét is lehet fogyasztani, naponta csészével héten át, majd hét szünet után újra alkalmazható. Itt nem jó a lándzsás útifű pedig az a jobbik, abban van több hatóanyag, hanem a nagy útifű kell ! Az orvos azonnal azt mondta, hogy meg kell műteni ezt a rákos foltot és cemotherápiát kell adni neki.


AJÁNLOTT BŐRRÁKRA: Diólevél, fehérfagyöngy, bíborhere virág 3-3-grammot összekeverünk, csinálunk belőle egy tinktúrát, és ezzel kell kenegetni a rákos szemölcsöt, vagy foltot és teljesen leszára majd. Thank you very much my friend I wish you. This feature is not available right now. Please try again later.


Mindenkinek tudnia kell ezekről! Olvasd át, mentsd le a listát. A lányának adja át tudását, hogy továbbvigye az Ő gyógyító munkáját.


Rajtuk kívül van még egy asszony, akit úgy hívnak, hogy Reza asszony. Magyar Tudományos Akadémia dísztermében a magyar népi gyógyászat képviselőjeként Magyar Örökségdíjat kapott. Házhoz szállítást, postai átvételt, és Pick Pack pontos átvételt is választhat. Bakos Ferenc mátészalkai PARASZTORVOS VERSE AZ 50-ES ÉVEKBŐL. A ház mindig hihetetlenül jó illatú volt, de senki sem tudta, hogy miért.


A legokosabb csillagjegy! Lábszárfekélyre: Diólevelet ajánlok, térdtől lefelé naponta mosogatni kell, egy csészét rákenni, és a diólevelet rátenni a fekélyre éjszakára, tűzpiros lesz két-három napig, nem kell megijedni, be fog gyógyulni. Szabó György éves és teljesen egészséges. Már 5évvel ezelőtt is volt népi-gyógyászat, az őseink nagyon jól tudtak agyat műteni, ezek bizonyíthatóak egyes múzeumok leletei alapján.


A tanácsadásra szombaton és vasárnap is és1 illetve ésóra között kerül majd sor, időpontot is ezekre az időszakokra lehet foglalni. EU a gyógyfüvekkel való gyógyítást, csak a termék-kiegészítőket. A régi receptúrák egyikével pl. MÁJ ÉS EPE: Nagyon sok bennünk az idegen anyag, sok a különféle vegyszer az élelmiszerekben, volt egy konferencia és ott elmondták, ha továbbiakban is ennyi vegyszeres ételt eszünk, a fehér emberekből csak marad meg a földön. Mondtam neki, hogy tessék tovább inni.


Tölgyfakéreg gyuri bácsi

Annak idején, az öregek közül emlékeznek rá biztosan, a cikória kávé. A profitérdekeken alapuló gyógyszeripar és kereskedelem méltatlanul háttérbe szorította a természetes gyógymódok használatát. GYÓGYNÖVÉNYEK - Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt,a szímbólumokat és a feltétel nélküli hitet amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette.


Közismert, hogy Magyarországon több mint 4féle gyógynövény van. Gyuri Bácsi nem gyógyszerész, hanem saját tapasztalatából indul ki, ami nem is teljes. Egy egyesület mögé bújt vállalkozása van melynek a forgalma már a 500. Erről szól Gyuri Bácsi meg a tanácsai.


Van kg feleslegem, évek óta biciklivel közlekedek, tavaly fél évet kihagytam a mozgásból, ennyi lett az eredménye. Tavaly nem volt hasam, most meg igen. A másik pedig a tölgyfakéreg , ennek a teájával kell ecsetelni.


Lábszárfekélyre Diólevelet ajánlok, térdtől lefelé naponta mosogatni kell, egy csészét rákenni, és a diólevelet rátenni a fekélyre éjszakára, tűzpiros lesz két-három napig, nem kell megijedni, be fog gyógyulni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések