2016. június 9., csütörtök

Eladó házak pest megyében olcsón

Eladó házak pest megyében olcsón

Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Pest megye - Pest környéki ház hirdetés az ingatlan. FELÚJÍTOTT, hangulatos, NAPFÉNYES lakás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. A földszint nagy része műhely, de itt kapott helyet a kazánház, a mosókonyha és a garázs is. Budapest pesti oldali ház hirdetés az ingatlan.


Eladó pest megyei házak. Havonta több millióan választják az ingatlan. Keressen eladó használt olcsó lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével!


Eladó házak pest megyében olcsón

Az építtető a legmodernebb technológiát alkalmazva kivitelezi építkezéseit. A kínálat az ország egész területét lefedi és hasznos értesítő funkciók segítik a keresést. Tegyen egy próbát Ön is! Az ingatlan nm-es, vályog falazatú, rendezett kerttel. Elosztása:Két szoba, tusolós fürdőszoba, közlekedő, konyha, üveges veranda.


A házhoz tartozik egy garázs is. Válogass az alábbi eladó házak közül, vagy szűkítsd tovább a listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén! A magánhirdetők által feltöltött ingatlan kínálatunkban mezőgazdasági, szántóföldi és üdülő ingatlanok, kiadó szobák is megtalálhatóak.


Nem talál hasonlót ezen a környéken! A telek akár több lakásos társasház építésére is alkalmas. Találja meg az otthont, amit keres! Felújítandó Családi ház olcsón eladó Tápiógyörgyén. A tető twljesen rendben,az udvar várja a gondos kezeket.


Az eladó ingatlanokat az érdeklődőknek személyesen és díjtalanul mutatjuk be. Motor, robogó Békés megyében. Ingatlant keres vagy esetleg eladna? Apróhirdetések, jófogás.


Egy nagy nappali és db szoba mellett két fürdő, két wc, és egy konyha van. A rossz állapotú, felújítandó házaktól a kacsalábon forgó luxuspalotákig mindenütt van miből válogatni. Több ezer friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás új építésű család. A újan felépített eladó házak m²-es alapterületüek, amiből a belső rész m².


Vasbeton alappal, téglafallal, kívül hungarocell szigeteléssel és nemes vakolattal van borítva. A m²-es tornácos veranda betonpilléreken áll. Fontos, hogy az ingatlanhoz legalább fél hektár terület tartozzon.


Veszprém megyében gazdálkodásra alkalmas földterülettel rendelkező, felújításra szoruló kúriát keresünk. Ahogy mondani szokták: olcsó és nem ráz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések