2016. június 23., csütörtök

Rondella galéria esztergom

Havonta új kiállítások nyílnak, neves művészek mutatkoznak be egyéni- és csoportos tárlatok alkalmával. A nosztalgia, a múlt egy időszaka, vagy eseménye utáni vágyakozás nyilván az emberiség történetének egy része – az elveszett Paradicsom után már a bibliai korban is vágyakoztak a hívők, esetleg az Istenek egykori békés együttélésének az Aranykornak az eszméje a görög auktorokat is megihlette. Az esztergomi rondella (Földbástya, törökül Toprak kuleszi) a budai várban található, a Hadtörténeti Múzeum mellett. A törökök még akkor is Földbástyának nevezték a nagy átmérőjű rondellát, amikor az már kőből épült meg a várnegyed nyugati és északi falának csatlakozásánál.


Rondella galéria esztergom

Az akkor megrendezett kiállításon közel 40 közgyűjteményekben megtalálható műve szerepelt. Ingyenesen látogatható. Kaleidoszkóp Ház - Pázmány Péter u. Reviews Decided (by chance) to stay to sleep at night, thanks to the. Gajdóczki Zsuzsanna kultúrtörténész nyitja meg. Az Eurohíd Alapítvány szeretettel meghívja Önöket soron következő kiállításának megnyitójára, a Rondella Galériába.


Sándor József Attila festőművész, Hegy Oltár Asztal (Sorozat) című tárlata kerül bemutatásra. The Deli Rondella is a significant part of the historic Buda Castle. You can visit this place with your family and friends to enjoy knowing about the rich history of the place. The part served as a strong defensive part of the castle in the medieval period.


A kiállítás ideje alatt, a kortárs alkotások megvásárolhatók lesznek. Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Köszönjük az érdeklődést és a cikket! Szent István királyunk élete és működése ihlesse a pályázatra szánt műveket.


Többszintű kultúra egy házban: art bisztró, galéria és koncertbarlang. Ne kérdezd tőlem, mit miért fotózok és fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, és merre tartok.


Kiállítások, koncertek, dj-k, workshopok,. Csak nézd meg jól a képeimet – és a választ megkapod! Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászóláso írd meg nekünk! Hungary in connection with the opening, both in relation to their own installation of works.


Pályázatot nem áll módunkban visszapostázni, csak személyesen vehetők át a kiállítás után, a Rondella Galériában! Esztergomi Fotográfiai Biennálé, Rondella Galéria , Esztergomi. Városi Galéria Kalocsa. Art for EsztergoRondella. A Rondella Galéria júniusi kiállításán ismét egy neves fotóművész, Apáti-Tóth Sándor mutatkozik be Esztergom közönségének.


Rondella galéria esztergom

Gyermekkora óta fotóz, nagyon fiatalon kezdte pályafutását. Tizenhárom éves korában már országos fotókiállításon szerepelt, majd külföldön is bemutatták munkáit különböző nagyvárosokban. EGK= Duna Múzeum Európai Közép Galéria. EKM= Keresztény Múzeum, Esztergom. MNG= Magyar Nemzeti Galéria.


BBM= Balassa Bálint Múzeum, Esztergom. Esztergom - NOSZTALGIA - Vármúzeum Rondella Galéria - MKISZ csoportosTatabánya - IN MEMORIAM PAUL KLEE - Vértes AgorájaTata - MEZŐK LILIOMA - Piarista kápolna - csoportosBudapest - ASZIMMETRIA - Vármező Galéria - egyéniSzeged - XL. Project hosted by Rondella Galéria.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések