2016. július 25., hétfő

Balaton időjárás 7 napos

Balaton időjárás 7 napos

Többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lesz a délies szél. A csúcshőmérséklet és fok között alakul. Csütörtökön többfelé, több alkalommal várható eső, zápor, néhol akár egy-egy zivatar is. A kissé szeles időben 9-fokot mérhetünk. Pénteken változóan felhős-napos időre számíthatunk elszórt.


Balaton , a jövő heti időjárás. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. MN weather forecast from AccuWeather.


Az Alföldön és a Dunántúlon is lehetnek tartósabb ködfoltok, egyébként ismét többórás napsütésre számíthatunk. A keleti szél megélénkül. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít.


Balaton időjárás 7 napos

Megérkezett a friss, napos időjárás előrejelzés! A következő napokban már csak elszórtan várható csapadék. A nyár utolsó napjaiban ismét sok lesz a napsütés, melegszik a levegő, többfelé visszatérnek a Celsius-fok közeli maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez küldött előrejelzéséből.


Siófok, Somogy, Magyarország weather forecast from AccuWeather. Hévíz, a jövő heti időjárás. A fent látható települések (Siófok) szerinti napos időjárás előrejelzés az elmúlt 1év időjárási adatain, az aktuális számokon, előrejelzéseken és matematikai valószínűségszámításon alapulnak és egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok tervezésekor. Részletes időjárás előrejelzés. Kedden keleten több, nyugaton kevesebb napsütés várható, eső nem lesz.


K-en csak estefelé érkezik meg a csapadék. Pontos időjárás előrejelzés Zamárdi, Somogy When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see. Hétfőn sokfelé ébredhetünk párás, ködös időre, helyenként ködszitálás is előfordulhat, majd napközben nyugaton, délnyugaton lesz erősen felhős, borult az ég, ezeken a tájakon néhol gyenge szitálás sem kizárt, máshol viszont sokat fog sütni a nap.


A napos előrejelzés előállítása. A jövő héten mérséklődik a kánikula, a hét második felében jellemzően fok alatt alakulnak a maximumok. Emellett záporokra, zivatarokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Hétfőn és kedden csendes nyugodt idő várható, hétfőn még csak nyugaton, kedden már az ország jelentős részén tartósan megmaradó párával, köddel. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Időjárás , riasztás, aktuális hőmérséklet. Eleinte sok lesz a felhő, a Nyugat-Dunántúlt leszámítva elszórtan eshet az eső, majd délnyugat felől csökken a felhőzet, a csapadék pedig lassanként országszerte megszűnik. Alpokalja térségében is egész nap borult maradhat az ég.


Könnyen felmelegedő, sekély vize kiválóan alkalmassá teszi a fürdésre és sportolásra, élővilága rendkívül gazdag, a táj változatos vulkanikus kúpjaival sok tekintetben egyedi. Pontosságuk ezért - főként a napos jóslásnál, de már a napos időjárás előrejelzés esetén is - az idő előrehaladtával vetekszik a népi időjóslások pontosságával. Piroska napján, ha fagy, negyven napig el nem hagy!


Gyermek jegyet válthat a évnél fiatalabb személy. Amelyik évben betölti a 14. Az erdei állatok viselkedése tél előtt X. Az elmúlt évek novembereiben írt cikkeinkben kapcsolatot próbáltunk keresni az erdei állatok őszi viselkedése és a téli évszak jellege között, köszönhetően annak, hogy az erdőgazdaságok tapasztalt alkalmazottai az állatok őszi viselkedéséből, elhelyezkedéséből következtetések. A nyugati, délnyugati tájak kivételével sokfelé napos időben lesz részünk, ami kedvez a szabadtéri programoknak, valamint javul hangulatunk, közérzetünk, de ne feledkezzünk meg a réteges öltözködésről.


A légszennyezettség a nagyobb városokban közepes, északkeleten és a Dunántúlon sokfelé kedvezőtlen lehet. A napi csapadék térkép az aznap, óra alatt várható csapadék mennyiséget mutatja milliméterben a megyeközpontra vonatkozóan. A további településekre vonatkozóan szín mutatja a várható csapadék mennyiséget (a zöld 0-mm, a sárga 3- mm, a narancssárga -mm, a piros az ennél nagyobb mennyiséget jelöli).


Póló, téli kabát vagy elég egy köpönyeg? Ingyenes időjárásjelentés egy kattintással! Real time weather maps and reports. Van egy jó időjárás képed?


A napos időjárás előrejelzések pontossága már erősen megkérdőjelezhető (a napos időjárás előrejelzésről már nem is beszélve), mivel a meteorológiai számitásokhoz rendelkezésre álló adatok alapján technikailag csak 6-napnyi megbizható előretekintésre van mód. Ez alapján valószinűsithető, hogy a 9-15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések