2016. július 11., hétfő

Levéltáros állás

Történész, levéltáros , könyvtáros végzettség - Használható angol nyelvtudás - Precizitás, szorgalom, terhelhetőség. Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Értesüljön új állásokról erre a keresésre LEVÉLTÁROS ÁLLÁS e-mailen! Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) levéltáros , levéltári nyilvántartó pozícióra. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma! Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok a(z) levéltáros , levéltári nyilvántartó pozíción.


Irattáros, Iktató Állás állások a Indeed. Böngésszen a legfrissebb budapesti állások, munkák és állásajánlatok között a Profession. Hasonló munkák, mint a történész- levéltáros. Szövetség állás és munka Magyarországon.


Keressen és találjon rá a megfelelő lehetőségre. A Kecskeméti Református Egyházközség levéltáros munkatársat keres határozatlan időre. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán!


Levéltári kisegítő állás Miskolc. A kiíró kérésére tesszük közzé az alábbi hírt. Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül.


A Közép-európai Egyetem Blinken OSA Archivuma, a Szabad Európa Rádió levéltára, levéltáros munkatársat keres teljes munkaidőben, egyelőre évente hosszabbitandó szerződéssel. Aktuális állásajánlatok a(z) levéltáros , levéltári nyilvántartó pozícióra a(z) adminisztráció munkaterületen. Találjon állást még ma!


Szabad munkahelyek levéltáros , levéltári nyilvántartó, adminisztráció. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Környezetgazdálkodási agrármérnök állások.


Antalné Szabó Erzsébet. Az extrovertált Leírás: Az extrovertált élvezi a nagy csoportokban való munkát, és gyakran előnyben részesíti a csapat feladatait. A sikeres elhelyezkedéshez mindenképpen javasolt a szakmában használt és az aktuálisan megjelenő rendszerek lehető leghamarabbi megismerése, továbbá szükséges a biztos informatikai tudás.


Az idegen nyelv ismerete is előnyt jelenthet egy-egy állás elnyeréséhez. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások! Keresünk hosszú távra kollégát, aki szívesen csatlakozna hozzánk és merülne bele kicsit ebbe a speciális világba. Online aukciókkal foglalkozó cég Operánál található irodájába keres egy fő történész, levéltáros , könyvtáros végzettségű kollégát. Itt láthatod a keresésednek megfelelő álláshirdetéseket.


Az Indeed ellenszolgáltatást fogadhat el ezektől a munkáltatóktól, hogy az Indeed ezentúl is ingyenes maradhasson az álláskeresők számára. Mennyit keres egy kezdő levéltáros ? Ft-ot tavaly 1eFt-ra emelték, az idén 1eFt-ra egészítették ki. A középkori Magyarországon létezett egy önálló magyar hosszmérték-rendszer. Ezek a hosszmértékek az emberi testrészek méretei alapján alakultak ki.


A Nemzeti Erőforrás Minisztérium honlapja. Munkavégzés helye Székelyudvarhely. A levéltári kezelő felsőfokú tudományos dolgozó irányításával végzi a maradandó értékű iratokkal kapcsolatos levéltári szakfeladatokat (rendezés, selejtezés, segédletkészítés, ügyviteli munka), előkészíti az iratanyagot kutatási célokra, részt vesz a levéltári adatszolgáltatásban.


A regisztrációval megduplázódnak az esélyei az Önnek megfelelő állás megtalálására, mert nem csak Ön kereshet az állások között, hanem Ön is kereshetővé válik a munkaadók számára, akik közvetlenül is megkereshetik állásajánlatukkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések