2016. július 26., kedd

Szeptemberi horoszkóp 2018

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Bika – szeptember havi horoszkóp A hónap elején még joggal siratod a nyarat és a pihenést, hiszen ez a belső nyugalom és a harmonikus kapcsolatok ideje volt számodra. Ugyanakkor tele vagy megvalósítandó tervekkel és hozzá energiával, így ez az időszak igazán remek lenne arra, hogy valami újba kezdj. A Vénusz az ön komoly kapcsolatokat jelző sorsterületének uralkodója szeptember 9-ig tartózkodik a Mérleg jegyében.


Szeptemberi horoszkóp 2018

Addig ennek az évnek az egyik legígéretesebb napjait élheti meg szerelem tekintetében. Szeptemberi szerelmi horoszkóp. A csillagok csupa jót ígérnek: újbóli fellángolások, nagy szerelmek, váratlan találkozások. A horoszkóp szerint számos bonyolult élethelyzettel kell majd megbirkóznia. Ha mégis így tesz, akkor tönkreteheti az ön és a párja közötti nemrégiben kialakult harmóniát.


A munkahelyén nem lesznek komolyabb feladatai, ezért nyugodtan töltheti az idejét a karácsony megtervezésével is. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk. Szüksége van a pihenésre, hogy fontos dolgokon gondolkodhasson, és végre döntést hozhasson. A legjobb, ha ezt aközben teszi, miközben hosszú sétákat tesz erdőn-mezőn. Gondolkodásod éles, amire mások is felfigyelnek.


Szeptemberi horoszkóp 2018

Barátaidra és párkapcsolatodra is jobban kellene figyelne hiszen, ha elhanyagolod emberi kapcsolataid egyszer csak azt veszed észre, hogy egyedül maradtál. Napi horoszkóp a nőklapja. Minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Ha tanulsz, nagyon jó eredményt érhetsz el.


Márciusban a Halak jegyében áll a Nap és Merkúr, ennek erejét megsokszorozza a Skorpióban lévő Jupiter – ön szinte szárnyal, karrierjében és a szerelmi életében is nagyon sikeres. Ha egyedülálló, ez a hónap elhozhatja önnek a szerelmet. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Csak szeptember 9-ig kell várnia a Vénuszra, mert addig a Mérleg jegyében áll, és ez nem harmonizál a Halak jegyével.


Ez után rendkívül jó esélyeket kap, akár az anyagi helyzetével, akár a szerelmi életével kapcsolatban. Még az is előfordulhat, hogy olyasmi történik, amely miatt az idegeid hirtelen megfeszülhetnek. Próbáld megőrizni a híres hidegvéredet, mert így tudsz felülkerekedni a problémákon, és olyan döntést hozni, ami a hasznodra lehet.


Szeptemberi horoszkóp 2018

Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Szűz (augusztus - szeptember 22) Munkahelyén pozitív kezdeményezései kapnak visszhangot. Mindig alaposan átgondolja az anyagi helyzetét, és bár ünnepek előtt sok kiadás vár önre, kéznél van több jól használható terv. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek!


Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Olvasd el, mit ígér a szeptemberi horoszkóp ! Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide! Nem éppen könnyű, mégis szerencsés, lehetőségekkel teli év elé nézel.


Változatos, váratlan helyzetekben bővelkedő események színesítik a mindennapjaidat, de ez nem mind pozitív előjelű. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések