2016. július 5., kedd

Pilis eladó ház

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az ingatlan főbb jellemzői: - tégla fal. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó pilisi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Pilis eladó ház

Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, kandallóval illetve tartályos gázzal megoldott. Az egész ház alatt pince található. Aszfaltos út 5méterre , artézi kút háztol m. Villany bevezetés alatt. A rajta lévő ház lakásnak is átalakitható.


Szép , hatalmas teraszokkal amelyek viacolorral és faburkolattal lettek kialakítva! A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. A ház vályog téglából épült, de nagyon szép állapotban van, a falak vastagságai cm-es, nyáron hűvös, télen pedig jól tartja a meleget. A nappali, konyha, fürdő és a terasz járólapos, a szobában hajópadló van, ami cserére szorul.


A hagyományos, természetközeli életstílust szeretnénk a modern élethez igazítani. A tradíció megjelenik az építészeti kialakításokban, de prémium minőségű alapanyagok, és számos innovatív megoldás, energiatakarékos építési rendszerek felhasználásával. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: m2-es szobás közepes állapotú csalá. Hívd fel a hirdetőt most, és tudj meg mindent erről az eladó családi házról!


Oszd meg az ismerőseiddel a hirdetést most, hogy Ők. Akár nyaralónak, vagy lakhatásra. Földes úton közelithető meg, az állomástól km távolságra helyezkedik el, a főút km és a városközpont is ugyan annyi. Pilisen családi ház eladó ! A 8nm-es telken egy nm-es szobás lakóház, egy nyári konyhából és garázsból álló melléképület, valamint állattartásra alkalmas ólak kaptak helyet.


Pilis eladó ház

A nyári konyha 1nm, a garázs nm. A szobák napfényesek tágasak. A házban szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra, plusz egy szoba kialakítására a tárolóból van lehetőség.


A ház alatt egy boltíves, m2-es pince található. A héjazata zsindely fedésű. Eladó házak a családi ház rovaton belül. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával.


Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is. Telek nagyrészt téglaépítésű parasztházzal eladó. Bérbaltavári családi ház eladó.


Az alsó szinten medence, kazánház a földszinten nappali, hálószoba, fürdő az emeleten további hálószoba és fürdőszoba található. Dunakanyar hirdetési rendszer ingatlan apró. Ingatlanok Vácon - BERUHÁZÓK, ÉPÍTTETŐK FIGYELEM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések