2016. július 5., kedd

Kínai párhoroszkóp kalkulátor

Kínai párhoroszkóp kalkulátor

Kínai horoszkóp kalkulátor. Kalkulátorunk segítségével a születési adataid megadásával most megtudhato hogy melyik állat határozza meg az életedet, a sorsodat és. Szeretnéd tudni, hogy a híres kínai horoszkóp szerint melyik állatövi jegyben születtél, és ezáltal mi jellemző Rád és mire számíthatsz az életben? Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg.


Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Innentől kezdve turbó fokozatra kapcsoltam, évekig tanultam nyugati asztrológiát (Kaló Jenőnél, Paksi Zoltánnál), kerestem a válaszokat, de az igazán nagy szívdobbanást a kínai asztrológia hozta el számomra. Ez volt, aminél úgy éreztem, hogy igen, ezt érzem, ezt tudom, mintha mindig is ezzel foglalkoztam volna. RÜGYEZÉS, NÖVEKEDÉS, GYARAPODÁS éve.


Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A valódi, biológiai énünk a társadalmi típus álarca mögött rejlik. Patkány évének kezdete. A szerelem és párkapcsolat erőssége kalkulátor segítségével megtudhato hogy mennyire erős a kapocs közted és a párod között.


A számmisztikán, horoszkópon és névelemzésen alapuló szerelmi teszt megmutatja érzelmeitek erősségét. Romantikus a partnere megbízható, hűséges? Keresd ki párod születési dátumát naptárunkból, és számold ki, melyik jegyben született.


Az elemzés segítségével választ kapsz minden kérdésedre! A horoszkóp ábra megelevenedik , ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra vagy az Aszcendensre, MC-re: kiemeljük csak az adott bolygó fényszögeit. Tudja meg, hogy a kínai horoszkóp jegyei közül Ön melyikbe tartozik, és hogy mi jellemző Önre ez alapján.


Az Ön saját eleme a horoszkóp kalkulátor szerint Az öt elem kreatív ciklusa, amely a kínai horoszkóp egyik alapja Itt találja az általános leírást az Ön saját eleméről, amely a születési napjából lett megállapítva a kalkulátor által. A kínai aszcendens kiszámításához, az európai asztrológiához hasonlóan a születési órára lesz csak szükséged. Figyelembe kell azonban venni, hogy a táblázatban megadott adatok a kínai (Peking) időre vonatkoznak.


Az időeltolódás miatt hozzá kell adni minden időponthoz órát. Kakas éve lesz a kínai asztrológia szerint. Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk.


Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Ez a férfiakra éppúgy áll, mint a nőkre. Ha tisztában vagy a pasik belső tulajdonságaival, talán könnyebben eligazodsz a férfilélek útvesztőiben.


Kínai párhoroszkóp kalkulátor

A kínai horoszkóp mind a jegyének megvannak a maga erősségei, valamint gyengéi. Rendkívül feltűnő jelenség, megjelenése. Segítségével jobban megismerhetjük, milyenek is vagyunk, ha szerelemről van szó, ki illik hozzánk leginkább, mik kiszemeltünk, vagy partnerünk főbb jellemzői, melyek által jobban megérthetjük őt, stabilabbá, meghittebbé téve ezzel kapcsolatunkat! Helyzetelemzés stratégiai tippekkel a neved és a születési dátumod segítségével?


Ellenőrizd az adatokat, a pontatlanság hibás eredményt adhat! Most megtudhatja, hogy mi a kínai horoszkóp jegye, illetve, hogy mi jellemző Önre ez alapján. Idén a Majom évében járunk, kattintson IDE és olvassa el, milyen változásokat hozhat ez az Ön számára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések