2016. július 29., péntek

Pedikűr árak pécs

Pedikűr árak pécs

Professzionális Esztétikai és Orvosi Pedikűr a legkorszerűbb eszközökkel a lábai egészségéért! Manikűr, pedikűr , gyógypedikűr, gél lakkozás, talpmasszázs. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után pedig testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhet vissza a mindennapi élet körforgásába.


A kezelések részletes leírásai megtalálhatóak honlapom menüpontjai. A bejelentett időpontot nem mondják le órával előtte, abban az esetben -os felárat kell fizetni a következő alkalommal! A legkiválóbb minőségű kozmetikumokkal, a legmodernebb gépekkel, barátságos és páratlan környezetben, fantasztikus árakkal várjuk a szépülni vágyókat!


Szolgáltatásaink: Kozmetika, sminktetoválás, manikűr, pedikűr , IPL, flabélos, szauna és szolárium. Kozmetikai árak , Gyanta és IPL árak , Manikűr és pedikűr árak , Szauna és szolárium árak. Várjuk Önt szeretettel, barátságos környezetben Pécs szívében! BioHair Fodrász Hálózat - AZ OKOSFODRÁSZAT Álljon sorba mobiljával otthonról, munkahelyéről, és töltse hasznosan várakozási idejét!


Felvilágosítás a tehermentesítő előnyeiről, viselési tényezőiről. Kézi, gépi, valamint kombinált pedikűr végzése. A lábápoló, pedikűr tanfolyam elvégzésével államilag elismert szakmunkás bizonyítványt kapnak a résztvevők, mely lehetőséget biztosít az EUROPASS bizonyítvány kiváltására. Egyszer használatos eszközöket használunk a fertőzések megelőzése érdekében. Vendégeink számára kényelmes állítható pedikűr szék.


Több mint 1géllak színnel rendelkezünk. M Szalon Pécs Pécsi belvárosi szalonunkba, munkájára és környezetére igényes fodrász kollégát, vagy kolléganőt keresünk alkalmazotti jogviszonyban. Jelentkezés az oldalunkra küldött üzenetben, személyesen, vagy telefonon. A rendszeres körömápolás legalább annyira fontos, mint hajunk, vagy bőrünk ápolása. Ezért tettük elérhetővé számos BioHair Szalonunkban a manikűr szolgáltatást, melyet szintén bejelentkezés nélkül tudnak igénybe venni szépülni vágyó vendégeink.


Pedikűr árak pécs

Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt tudjuk nyújtani Önnek a weboldalunkon. Bács-Kiskun megye Baja, Király Stúdió Baranya megye Komló, Eby pedikűr Pécs , Yara Day Spa Békés megye Gyula, Edit Szalon Csongrád megye Szege manikűr, pedikűr Fejér megye Heves megye Eger, Clarissa Kozmetika Eger, Szilvia Műköröm Eger, Tóth Vanda Komárom-Esztergom megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyíregyháza, La Bonita. Családbarát fodrászat, családbarát árakon, kiváló minőségben.


Sok szeretettel üdvözlünk mindenkit az oldalon! Tiszta, rendes munkát végzek ! A Palatinus már első látásra lenyűgözi az ide látogatókat: a grandiózus hallba besétálva mintha egy másik korba csöppennénk: az art-nouveau remekművek, a lélegzetelállító bálterem ahol egykor Bartók Béla is koncertezett és a sok apró, művészi részlet adta különleges hangulat a mai napig elvarázsolják az egykori Grand Hotel Pécs vendégeit. Pedikűr és manikűr készlet 3W Hasznos, könnyen használható, tölthető manikűr és pedikűr szett tároló dobozban. Tartozékok: tisztító korong, polírozó korong, különböző méretű kúp reszeléshez, formáló korong és kutikula emelő. Talpmasszázs Reflexológia.


Pedikűr árak pécs

A reflexológia gyökerei a kereszténység előtti időkig vezethetők vissza. Te is szakember vagy és Pedikűr szakmában dolgozol, de nem vagy a listában? Akkor regisztrálj és ellátunk munkával, hogy a munkaszerzéssel neked többet tényleg ne kelljen foglalkoznod!


A regisztráció mindössze pár perc és teljesen ingyenes! Dudás - Hajas Szalon, Pécs. Gyógypedikűr, speciális lábápolás, speciális pedikűr , cukorbetegek lábápolása, podiáter.


Masszázs Morvai Bianka-gyógymasszőr- Sok évnyi tapasztalattal várom a felfrissülni és gyógyulni vágyó hozzám forduló vendégeimet. Hogy panaszaikon egyre többet segíthessek és egyre szélesebb körű szolgáltatásokat nyújthassak folyamatosan képzem magam. Szépségvarázs Szépségszalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések