2016. július 8., péntek

Ha a férfi azt mondja szeretlek

Ha a férfi azt mondja szeretlek

Mégis, a legtöbb férfi legfeljebb szex után vagy a karácsonyfa alatt mormolja el olykor ezt a szót, egyesek nyelve pedig olyannyira nem áll rá, hogy inkább ki se mondják. Mit jelent, ha nem mondja ? Ha párod nem suttogja minden napfényes reggelen szerelmesen a füledbe, mennyire szeret, az még nem jelenti azt , hogy ez nincs így. Ha ez mégis megtörténik, azonnal össze akarja az illetővel kötni az életét. Az Oroszlán szeretetének elnyerése az egyik legnagyobb ajándék, amit társa valaha is kaphat tőle. Szűz: „El tudom veled képzelni a jövőt!


Amikor a Szűz azt mondja , „ szeretlek ”, valójában egy ígéretet tesz. Lehet, hogy a férfi is épp így van vele. Bizony, sokakban merül fel a kérdés, hogy miért nem mondja ki a férfi : szeretlek. Kézenfekvőnek tűnik a válasz, hogy azért, mert nem szeret.


Persze minden férfi különböző. Mire gondol a nő, mikor a férfi azt mondja : szeretlek ? Ezek után jogos a kérdés: mégis mikor higgyük el egy pasinak, ha azt mondja , szeret? Az egyetemi szerelmem lélegezni se tudott a számítógépe nélkül, de amikor összeköltöztünk, eladta a gépet, hogy ki tudjuk belőle fizetni a kis lakásom. A félelem attól, hogy szerelmet vallunk, és a másik nem viszonozza azt , önmagában is elég ahhoz, hogy visszatartson valakit az érzelmei kinyilvánításától.


Art Markman, a Texas-i Egyetem pszichológusa. Ha valaki ilyen intenzív érzéseket él át, miközben a partnere nem, az óhatatlanul egy olyan helyzetet. Ha még nem szerelmes, nem erőszakolhatod ki tőle az érzelmeket, azzal saját magadat is becsapnád.


Adj magatoknak elég időt! A férfiak többsége inkább tettekben méri fel az érzelmek jelentőségét, ezért lehet az, hogy bár ritkábban mondja ki, de viselkedésében folyton arra utal, hogy szeret téged. Nagyon sok férfi kerüli ezt a dolgot, de ha mégis elhatározza magát, akkor azt jelenti, hogy nagyon biztos az érzelmeiben. Ez már egy komoly jele annak, hogy fontos vagy az életében. Ha valóban képtelen vagy kimondani: szeretlek , akkor először is magadban kell kutakodnod.


Ha a férfi azt mondja szeretlek

Pörgesd vissza az időt és keresd meg azt a pontot, ami szerinted okot ad arra, hogy oly nehéz szavakkal kifejezni érzéseidet. A Kos csak akkor fogja azt mondani „ szeretlek ”, ha ellenfele akad vagy ha le kell győznie a te ellenállásod ahhoz, hogy megkapjon. Víz jegyek: Rák, Skorpió és Halak Ezek az érzelmes jegyek nem tehetnek róla, de szerelembe esnek – hogy mikor és hogyan, már más dolog.


Egy bimbózó párkapcsolat kezdetén talán azt a legnehezebb eldönteni, mennyire engedjük bele magunkat az érzésbe. Várunk visszajelzéseket, aprócska jeleket, melyek bizonyossággal szolgálhatnak, hogy ha átengedjük magunkat a – valljuk be, sokadik csalódás utáni sokadik – varázslatnak, nem fog megint kártyavárként omlani ránk mindaz, amit. Azt ,hogy imádlak azt sokszor mondja és panaszkodni nincs okom, mert nagyon jó együtt és szerintem is jobb , ha lassan alakul ki a szerelem és nem rögtön rózsaszín felhőben úszunk, illetve ha folyton mondogatná hogy szeret ,engem az kifejezetten zavarna. Szeretlek Magyarország - szmo.


A szeretlek a férfi legnagyobb mumusa? A férfi , aki nem hív, ne m keres, mert kevés lett neked: A férfi ült vele m sze mben és azt mondta: hónapig ne m volt köztünk sem mi kom munikáció. Befordulta m, nagyon szenvedte m. Akkor miért ne m kerested a párodat: mert azt hitte m, vissza fog utasítani, és ha újra elkül azt már ne m visele m el.


Ikrek Ha a férfi Ikrek-jegyű: Amit más egy hónap alatt teljesít, azt az Ikrek-jegyű férfi a legszívesebben röpke egy éjszaka alatt kipróbálja. Természetesen mindenki máshogyan gondolkodik, azonban sokan ijesztőnek tartják, ha valaki túl korán vall szerelmet. De ha nem mondja ki, még nem biztos, hogy nem az. Ezért ne aggódj azon, hogy még nem történt meg a nagy vallomás. Nekem nem elég, ha egy nő azt mondja , hogy szeret.


Mindig meg akarom hallgatni a pontos indoklást is. Azt akarom hallani, milyen szórakoztató vagyok, vagy hogy milyen biztonságban érzi magát mellettem a nő – valójában persze mindegy, mit mon csak mondja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések