2016. július 19., kedd

Duna parti esküvői helyszínek

Esküvői helyszín a Dunakanyarban? Avagy merre is induljon az ember lánya, ha a régióban szeretné kimondani a boldogító igent? Nálunk épp aktuális a kérdés, ezért úgy gondoltuk körbejárjuk kicsit, milyen lehetőségeink is vannak a környéken.


Az esküvőhelyszín kiválasztása fontos, de egyben nehéz feladat is. Skip navigation Sign in. Nebro étterem – Elegáns és egyedi designelemekkel díszített, dunai panorámás étterem a szálloda Atlantic épületének első emeletén. A Klebelsberg Kastély elegáns parkjában mondhatják ki a boldogító igent, majd a kastély rendezvényháza adhat otthont esküvői vacsorájuk megrendezéséhez.


A szálloda Balatonalmádi szívében, egy ősparkban található, mindössze 2méterre a Balatontól, ahová egy hídon keresztül vezet az út. Budapest belvárosától nem messze található. Kinti vacsora helyszíne lehet a főhomlokzat előtt felállított, gyönyörű, fehér szatén drapériával feldíszített, kristály csillárokkal ellátott, 3négyzetméteres party sátor, mely hűvösebb estéken hőkandeláberekkel jól befűthető.


A sátor oldala elhúzható, így a gyönyörű zöld környezet is látszik. A La Vida Rendezvényház PULTOS lányokat és fiúkat keres péntek és szombat esti napokra esküvői , születésnapi és céges rendezvényekre. Ha nincs még tapasztalatod az sem gon de azért előnyt jelent, ha ügyesen mozogsz már a pultban. Az igazság épp az ellenkezője: minden még csak ezzel kezdődik. Ki ne álmodozna napfényes, nyári szellős esküvőről, jeges hűsítőkről, koktélokról, hajnalig tartó mulatozásról az étterem teraszán.


Szerintünk minden rendezvény alapja az eseményhez legmegfelelőbb helyszín kiválasztása, ha még nem döntötte el hol tartaná meg rendezvényét, és még csak keresgél a helyszínek között, akkor jó helyen jár. Céges rendezvény-, csapatépítő-, esküvő helyszínek széles választékát kínáljuk Önnek. Szakképzett és lelkes személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy felejthetetlenné varázsolja Önöknek ezt a csodálatos ünnepet. Tizenéves tapasztalatunkat, tudásunkat a rendelkezésetekre bocsátjuk az esküvői helyszín, az est fénypontját adó bőséges és finom vacsora, a hangulatért felelős jó zenekar és a háttérért felelős szolgáltatók megtalálásához! Zöld környezetben fekvő rendezvényterem?


Top magyarországi esküvői helyszín Te is elgondolkoztál már azon, hogy hol mondanád ki legszívesebben a boldogító igent, igaz? Mindkét terem önálló bárpulttal és terasszal rendelkezik, minden technikai adottsággal felvértezve a lakodalom igényei szerint. Rendezvényekre panorámás termünk, tárgyalóházaink áll rendelkezésére.


BudakalÁsz- duna -part éttermek, esküvői helyszínek , esküvői menü. Egy hétvége, mely a Nagy Napról szól! Fedezzétek fel a Skanzen mint esküvői helyszín sokszínűségét, egyediségét, varázsát! A Skanzen ezen a napon egyszerre ad otthont a Nagy Nap minden állomásának: leánykikérésnek, vendégvárásnak, templomi szertartásnak, polgári ceremóniának, lakodalomnak. Duna - parti színházi sátor.


A Kvassay–zsiliptől indul és az ország egyik legszebb élővizeként tartják számon. Ez a csodás táj a hazai hajósok és horgászok paradicsoma. Ha már van konkrét elképzelése vagy csak néhány kérdése lenne a helyszínek kapcsán, örömmel várjuk ezeket!


Töltse ki az űrlapot és rendezvényértékesítő kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Bulihelyszín specialista. Helyszínek legénybúcsú, leánybúcsú, osztálytalálkozó. Te sem fogsz hinni a szemednek!


Rendezvényhelyszínek, éttermek, szállodák, és egyéb helyszínek , mint tökéletes esküvőhelyszínek, esküvői helyszínek , lakodalom helyszínek. Kedves budapesti esküvői helyszín keresésben lévő látogatóm! Sokat látott és mindig a részletekre is figyelő ceremóniamesterként az alábbi helyszínek közül bármelyiket örömmel ajánlom nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések