2016. július 1., péntek

Képszerkesztő program magyar

Végül egy fekete bárány a mai válogatásba. Bár ez inkább csak a felülete színvilágára és arra igaz, hogy a GraviDesigner nem egy hagyományos képszerkesztő program , hanem kifejezetten vektorgrafikai alkalmazás. De gondoltuk, legyen egy ilyen is a válogatásban, mert olykor rajzolni sokkal kényelmesebb és hatékonyabb egy.


Az OAPIX képszerkesztő program magyar nyelven annyira jól sikerült, hogy nem csak az online verzió, hanem az asztali is simán csatasorba állhat a legnagyobbak ellen a legtöbb funkcióját tekintve. A magyar fejlesztésű szoftver használata elképesztően egyszerű. Remélem ez a magyar képszerkesztő program. Mindenki találkozott már a problémával, amikor a nyaraláson készült képeken valahogy nem stimmelnek a kontrasztok vagy a színek. Most összeállításunk segítségével megoldást találhatnak ezekre a gondokra.


Képszerkesztő program magyar nyelven? A képszerkesztő programmal rendelkező piacvezető cégek az internetes grafikus alkalmazásaiknak a funkciókínálatával igencsak szűkkezűen bánnak. Miért is tennének másképpen? Hiszen profi programjaiknak köszönhetően igazán nagyot.


A mai vizuális világban már nem tudjuk megkerülni a képszerkesztést, ha ki akarunk tűnni a tömegből. Egy közös indítófelületről választhatjuk ki a kép alakító program moduljait, amik képnézegető, képszerkesztő , animált GIF készítő, tömeges fájl átnevező, nyomtató, kötegelt szerkesztő, effektező, keretező, kép egyesítő, nyomtatvány. Photoscape képszerkesztő.


Ingyenes, személyre szabott fotó montázsok a Pixiz. Letöltés Pixiz kiterjesztés Chrome tájékoztatni kell, mielőtt mindenki új fotómontázsokat közzé az oldalon, és a könyvjelzők is, ha a cookie-k törlődnek. A PicMonkey egy ingyenes, online képszerkesztő program , amit akár azonnal el tudsz kezdeni használni (még regisztrálni sem kell). A PicMonkey jelenleg csak angolul érhető el, de lényegében annyira egyszerű a használata, hogy az ikonok segítségével ha a neten már elkerülhetetlen alapszintű 5-angol szót ismered (pl. open, save), akkor biztos, hogy angol tudás nélkül is.


Szerencsére magyarul is elérhető a program , amit a telepítésnél tudsz beállítani, ezen felül pedig az Inkscape rendelkezik egy magyar nyelvű bloggal is, ahol rengeteg hasznos tippet olvashatsz a program telepítésétől kezdve akár a sertésnövelésig. Egy magyar startup cég kiadta online képszerkesztő applikációját, ami annyira, de annyira durva, hogy bármelyik más online programot, vagy mobilos applikációt állva hagy. HVG által legjobbnak online applikációnak titulált Adobe cuccot, az Aviary-t is kiüti a nyeregből. Galéria: A legjobb képszerkesztő program , HU. Megéri kipróbálni: ingyenes, mégis nagy tudású képszerkesztő , -konvertáló.


Sok ingyenes képszerkesztő program és szolgáltatás található a neten. Ezek tudása és minősége igen különböző, időnként azonban gyöngyszemekre is lehet bukkanni közöttük. Az ingyenes program tucatnyi lehetőséget tartogat, amikkel fotóinkat, képeinket nyomtathatjuk, átméretezhetjük, szerkeszthetjük, vagy retusálhatjuk.


A bejelentkező oldalon választhatjuk ki az elvégezendő műveleteket: szerkesztés, nyomtatás, animáció, képlopás, képnéző stb. Ezek segítségével szinte minden fontos módosítást elvégezhetünk, amire mondjuk egy olcsóbb képszerkesztő szoftver alkalmas lenne. Ha valaki ült már Photoshop vagy legalább egy Paint.


NET program előtt, annak nagyon ismerős lesz a Pixlr Editor felépítése. Ugyanúgy kapunk egy palettát a használható szerkesztő. A Canva képszerkesztő freemium modell alapján működik, tehát az alap verzió után fizetnünk kell.


Képszerkesztő program magyar

Az OpenShot Video Editor egy ingyenes, magyar nyelvet támogató, hasznos lehetőségeket biztosító videó szerkesztő program. A videót megvághatjuk, feliratozhatjuk, többet összefűzhetünk, diavetítést készíthetünk, és a számos effekt segítségével még látványosabbá tehetjük. Ami látható, az át is alakítható. A filmszerkesztő program lehetővé teszi a számítógép merevlemezén tárolt, valamint a kamerákkal, DV-kamerákkal, vidiconokkal, webkamerákkal, okostelefonokkal stb. Emellett pedig egy remek képszerkesztő program bárkinek, aki szeretné kicsit retusálni kevésbé sikerült családi fotóit, vagy éppen a weboldalára felkerülő illusztrációkon kíván még kicsit dolgozni a publikálás előtt.


A Krita tehát elsősorban arra hivatott, hogy rajzoljunk, fessünk vele. A PhotoDemon nevű program innen tölthető le zip fájlban, és a kicsomagolása után az exe fájlra kattintva már indítható is. A képszerkesztőknél megszokott felület foga és a menüpontok között megtaláljuk mindazt, amire egy kép átalakításához, javításához szükség lehet. NET egy professzionális képszerkesztő program asztali számítógépre, mely a Windows alatt fut. Ez egy olyan intuitív és innovatív program , mely támogatja a rétegek, a speciális effektek és sok más hasznos és hatékony eszköz használatát annak érdekében, hogy képünket a legjobb formába öltöztethessük.


Képszerkesztő program magyar

A GIMP (GNU Image Manipulation Program ) egy rendkívül nagytudású bittérképes vagy más néven pixelgrafikus képszerkesztő program , amely elérhető majd minden operációs rendszerre, így van WIndows, Linux és Mac OS X változata is. Egy komplex képszerkesztő , kép manipuláló programcsomag, mely így a Photoshop alternatívájának is tekinthető. Az összes Linux csomag tartalmazza, de Windowsra is fejlesztik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések