2016. július 21., csütörtök

Kaktuszvirág belvárosi színház

Kaktuszvirág belvárosi színház

Vénusz ( Hatszín Teátrum) Széttépve. Varsói melódia ( Hatszín Teátrum) Mojo. Second life, avagy Kétéletem ( Hatszín Teátrum) Dühöngő ifjúság. Heisenberg ( Hatszín Teátrum) Az oroszlán. Mégis meddig mehetünk el a hazugságban?


Mi lesz, ha már lassan magunk. Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. Havi több, mint alkalommal, a nyár kivételével, az Orlai Produkciós Iroda előadásival találkozhatnak a nézők.


Színházjegy, koncertjegy, zene. LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: ht. Valódi hamisítvány, A MINISZTER FÉLRELÉP, KAKTUSZVIRÁG. A görcsösen hagyománytisztelő nővér és három öccse, a pénzügyi zseni, az autista asztronómus és a laza filmes, felséggel-barátnővel kiegészülve, röhejesen szórakoztató bolondokházát alkot.


Kaktuszvirág belvárosi színház

Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová tehették, de a három idegen közül egy tisztában van vele, milyen sokat ér. Abe Burrows világhírű darabja, a Kaktuszvirág Novák Eszter rendezésében, Kovács Patrícia és Ötvös András főszereplésével készül. Meddig mehetünk el a hazugságban?


Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. Ez a weboldal cookie-kat használ, a további böngészéssel hozzájárul a cookie-k alkalmazásához. További tájékoztatást a weboldalunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. Hasznos tippek a téli megfázások ellen. November 29-től tizönötödik alkalommal.


Kaktuszvirág belvárosi színház

FigyeleA beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Ray Cooney - John Chapman: Ne most, Drágám! Heltai Jenő majd százéves, keserédes darabja kacagtatva szembesít máig érvényes erkölcsi dilemmákkal. Oxfordban állítják ki Rembrandt műveként azonosított festményt. Játsszák: Ács Petra, Bánky Sára, Bartha Bendegúz, Bartos Ágnes, Csarkó Bettina, Csernák Norbert, Horgas Ráhel, Tóth Mátyás m. Nagy Attila, Podlovics Laura.


Jegyvásárlás gyorsan, egyszerűen. Budapest, Révay utca 18. EROS RAMAZZOTTI ÚJ ALBUMMAL ÚJRA MAGYARORSZÁGON! Az alaphelyzet egy egyszerű családi ünnep, a magára jellemző érzésekkel és konfliktusokkal. AZ ADDIG MOZIKÉNT MŰKÖDŐ MŰEMLÉKI VÉDELEM ALATT ÁLLÓ ÉPÜLETET A KOMONDOR HOLDING ZRT.


A Csodálatos Pitypangmezőnek nincs többé úrnője, hogy széppé varázsolja azt. Matthieu Delaporte - Alexandre de la Patellière: Hogyan nevezzelek? Felelős kiadó: Szirtes Tamás - Design: Vízvárdi András - Webmester: Papp Mária - Kommunikációs vezető: Kósa Melinda. A nagy kérdés, hogy pénzzel és hatalommal megvásárolható-e a szerelem – a válasz pedig természetesen: nem! A fantasztikus fővárosi évindítás után nyáron újra a nagyvárosban hangoskodunk!


Tour, méghozzá a Barba Negra Track színpadára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések