2017. október 24., kedd

Ányk frissítés

Ányk frissítés

Amennyiben a honlap bal oldali menüjében látható SZJA feliratú képre kattintva érkezett erre az oldalra, akkor feltételezhetően bites operációs rendszeren bites böngészőt használ. A program működéséhez elengedhetetlen J. Ha így nem tudtuk elindítani az ÁNYK-t, telepítsük újra a gépre a NAV oldaláról. A letöltött telepítőprogram segítségével tudjuk eltávolítani is az ÁNYK-t. Windows 10-re helyezi át a számítógépet. Kattintsunk a várakozás tiltása gombra.


A megjelenő listában tegyünk pipát minden olyan intézmény elé amit ki akarunk hagyni a várakoztatásból. A háttérben a program ettöl még ellenőrzi, hogy van-e frissítés csak nem korlátozza a tevékenységünket. Magyar Államkincstár - Egészségbiztosítás Pénzbeli Ellátás. Tájékoztatjuk, hogy a társadalombiztosítási kifizetőhellyel nem rendelkező foglalkoztató, illetve egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő a táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, baleseti táppénz iránti kérelmeket kizárólag elektronikus úton nyújthatja be. Hasznos oldalak: TECHNIKAI INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLÁS.


Emberi Erőforrások Minisztériuma. Kormányhivatalok lapja. Rákattintasz, és már jön is a frissítés. Először is szeretnénk Önöknek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni! Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az idei év sem indul feladatmentesen.


Kitöltés után készítse elő a nyomtatványt elküldésre: kattintson a Kapcsolat az. Akinél a pénteken még jó volt áll fenn. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat.


NYk keretprogramból frissítek -pár éve letöltöttem a keretprogramot és működik a frissítés. Felül rákattintsz a frissítésekre,utána bepipálod a kiválasztott nyomtatványokat,amit használni akarsz - kb. Hibajelentés-katt rá,majdBefejez. Mivel lehetne újra aktiválni?


A másik, win 10-re frissítés után a mozilla firefox működött próbáltam. Másnap felraktam a Kasp. Ahhoz, hogy Ön nyomtatványt tudjon kitölteni, szükség van a keretprogram telepítésére.


Ha segítségre van szüksége a telepítésben, kattintson ide a telepítési segítség eléréséhez. NYK -ja van, frissítsen. Ezt a lépést Önnek csak a legelső alkalommal kell végrehajtania.


Ányk frissítés

A Win hez nem tudom telepiteni az Ányk nyomtatványkitöltő programot. Könnyebb is volt, hogy nem root-két telepítettem, terminálból, hanem user-ként az abevjava_install. A nyomtatvány kitöltéséhez segítséget ide kattintva kaphat (PDF).


Addig nem is engedi tovább a felhasználót, amíg be nem gyűjtötte a frissítésekhez szükséges információkat. A frissítés elérhető a Letöltés menüpontban is. Elérhető a 19A60-as nyomtatvány kitöltése. A februári verzióval a 19A60-as nyomtatvány is elérhetővé vált. Nemrégiben vásároltam egy új gépet és most szeretném feltölteni rá az általam használt programokat, mint például a java-t.


Java letöltés ingyen magyarul!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések