2017. október 27., péntek

Belvárosi színház vadméz

Belvárosi színház vadméz

Közeleg a nyár, kezdődnek a kerti mulatságok, és az egyre nagyobb hőségben lassan mindenki fejét veszti a napfénytől, az alkoholtól – és a. VADMÉZ komédia, két részben. Oroszországban, ahol mindenki szerelmes valakibe, mert nyár van. Színházjegy, koncertjegy, zene.


Vénusz ( Hatszín Teátrum) Széttépve. Varsói melódia ( Hatszín Teátrum) Mojo. Second life, avagy Kétéletem ( Hatszín Teátrum) Dühöngő ifjúság. Heisenberg ( Hatszín Teátrum) Az oroszlán télen.


Maude különc, szabadszájú és harsány nő, Lionel pedig kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi. Maude munkanélküli pincérnőként egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, Lionel pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik a kontinens másik felén, New Yorkban. Az ajándékutalvány, a jegy.


Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon! FigyeleA beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. A legnagyobb baja, hogy hazugság, hiszen Frayn, mint nagy Csehov műfordító írt egy orosz darabot, ami nem Csehov paródiája (lásd pl.


Alfonzó). Természetesen minden férfi a szép özvegybe. Reviews Két csodálatos előadást is láttunk közelmúltban, először. ALINDA beszélget a Belvárosiban, KAKTUSZVIRÁG, Pesti Barokk.


Belvárosi színház vadméz

Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat. A meglepetés főképp azokat érte, akik Frayn munkásságából az Ugyanaz hátulról című (másképp Függöny fel! és még sokféle fordításban és címmel népszerű) komédiát ismerték. Mi az, ami miatt ez a nem tisztességes, kicsit sem kedves ember, aki tulajdonképpen gyötri és megalázza a nőket és férfitársait egyaránt, mégis rajongást vált ki mindenkiből? Van, akinek minden megadatik: humor, intelligencia, kényelmes élet és tisztes egzisztencia. Znamenák István a Vadméz olvasópróbáján.


Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová tehették, de a három idegen közül egy tisztában van vele, milyen sokat ér. Valódi hamisítvány, Szemünk fénye, Bocs, félrement! A Feydeau bohózatait megidéző, zseniális humorú előadásban minden A FÉRFI körül forog, legfőképp a hölgyek. Három esős nap, Párterápia, Ray Cooney - John Chapman: Ne most, Drágám!


Ez a weboldal cookie-kat használ, a további böngészéssel hozzájárul a cookie-k alkalmazásához. További tájékoztatást a weboldalunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. A Dühöngő ifjúság a színpadon hamar klasszikussá vált, több filmes feldolgozást és számtalan színpadi felújítást élt meg.


Theatrical Productions. Orlai Produkciós Iroda. Klasszikus és két kortárs darabbal és egy ősbemutatóval is várják a nagyérdeműt, olyan színművészek főszereplésével, mint Erdélyi Timea, Szarvas József. Ulmann Mónikával beszélgettünk a darabról. Csernus Imre előadása Budapesten, Dr.


Becéző szavak, RIVIÉRA, SZÉTTÉPVE - Zenés szembenézés Szabó Kimmel Tamással Vásároljon online jegyet koncertekre, színházi előadásokra és egyéb kulturális eseményekre egyszerűen! Az angol drámaíró műve egy szórakoztató Platonov-átirat. A Jászai Mari-díjas színművész Molnár Ferenc Az ördög című vígjátékának címszerepét alakítja az október elsejei premieren.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések