2017. október 25., szerda

Letöltési előzmények megtekintése

Ez a művelet csak a listát törli, a letöltött fájlokat nem. A böngészési előzmények azok az adatok, amelyeket az Internet Explorer a web böngészése közben rögzít és tárol a számítógépen. A számítógépen: Automatikus kitöltési adatok (beleértve az űrlapokat és a kártyákat) Az űrlapokba beírt információk, például az e-mail-címe, a hitelkártyája vagy egy szállítási cím. Tallózzon a letöltési előzményekben. Ha újra le kíván tölteni valamit, jelölje ki az elemet, majd válassza a Download Again lehetőséget.


Az alapértelmezett letöltési hely módosításához kattintson a Módosítás gombra, és válassza ki, hogy hová szeretné menteni a fájlokat. Letöltési előzmények : Az internetről letöltött fájlok listája. Ha minden egyes letöltésnél kézileg szeretné megadni a letöltés helyét, jelölje be „A letöltés előtt kérdezze meg, hová mentse az adott fájlokat” elem mellett található négyzetet. Ha használja a Cortanát, Cortana bizonyos adatokat a felhőben is tárol. Ha nem szeretné itt látni a Chrome-ban korábban felkeresett weboldalakat, akkor törölheti a Chrome böngészési előzményeinek egy részét vagy egészét.


Ebben az esetben a böngészési előzmények minden olyan eszközről törlődnek, amelyen bejelentkezett a Chrome-ba, és bekapcsolta a szinkronizálást. A letöltési előzmények azon fájlok listája, amelyek korábban letöltésre kerültek a böngészőből és megjelennek a Letöltések ablakban. Az űrlapok előzményei olyan adatokat tartalmaznak, amelyek webes űrlapok kitöltésekor kerültek megadásra és az automatikus űrlap-kiegészítést. A Microsoft Edge pedig egy vadonatúj böngésző, amely szintén megtalálható a Windows 10-ben, ráadásul ez az Ön alapértelmezett böngészője. A Windows 10-ben nem kell letöltenie és telepítenie az Internet Explorer 11-t, mert az már telepítve van.


Letöltési előzmények megtekintése

A frissítési előzmények megtekintése a Windows 8. Megtekintési előzmények megtekintése , törlése vagy rögzítésük szüneteltetése (bejelentkezve) Jelentkezz be, és nyisd meg a myactivity. Töltse le a Windows, a Windows-alkalmazások, az Office, az Xbox, a Skype, a Windows 1 a Lumia telefon, az Edge és az Internet Explorer, a fejlesztői eszközök és sok más szolgáltatás legújabb verzióját! Itt találod azokat a videókat, amelyeket bejelentkezve megnéztél a alkalmazásban vagy a webhelyén. Az Xbox vásárlási előzmények megtekintése.


A termékéletciklus-táblázat segítségével áttekintést kaphat az összes termék általános. A Cisco műszaki támogatás kezdőlapján keresztül szoftverletöltésekhez, termékdokumentációkhoz, támogatási eszközökhöz és erőforrásokhoz, támogatóközponti telefonszámokhoz és Cisco támogatási kérelmekhez férhet hozzá. Ha egy Xbox általi, ismeretlen terhelést lát a bankkártyája vagy a hitelkártyája számlakivonatán, a Microsoft-fiókjába bejelentkezve gyorsan megtekintheti az Xbox vásárlási előzményeit online. Nekünk most mintegy félóra után meg is érkezett az utóbbi e-mail – és tényleg, benne volt minden.


Nem sokára érkezik egy e-mail, melyben értesítenek bennünket, hogy majd egy következő e-mailben elküldik a letöltési linket. Ezt követően kattintson a Fájlok megtekintése gombra. A megnyíló Ideiglenes internetfájlok ablakban nyissa meg a Szerkesztés menüt, és kattintson az Összes kijelölése elemre. Nyomja meg a Törlés gombot. Ha a rendszer megkérdezi, hogy szeretné-e törölni az összes kijelölt cookie-t, kattintson az Igen gombra.


A tűzrókás böngészőben némileg másképp fest a folyamat. A bal oldali sávban válaszd ki a kívánt idősávot, vagy az ablak jobb felső sarkában lévő keresőmezőbe kezd el begépelni a weboldal címét. Győződjön meg róla, hogy a kérdéses elem valóban szerepel a letöltési előzmények között.


Letöltési előzmények megtekintése

A menüsorban keresd meg az „ Előzmények ” menüt, majd válaszd ki a „Minden előzmény megjelenítése” menüpontot. Válassza a Settings oldalt, majd az Account lehetőséget. Az Android Instant Apps szolgáltatáshoz szükséges engedélyek megtekintése. Engedélyek áttekintése az alkalmazások letöltési képernyőin.


A felhasználó beállíthatja a sebességet a letöltés és a kirakodás egyedi igényeknek megfelelően. Ez az információ segíthet annak eldöntésében, hogy szeretnéd-e letölteni az alkalmazást. Szintén Dropbox menti a letöltési előzmények , és lehetővé teszi az adatok visszaállítását fájlok törlése után a szerver.


Az elküldött és fogadott e-mailek megtekintése Videók megtekintése és letöltési előzmények A theses figyelmeztetések megtekintéséhez vagy megy a Norton webhelyén, vagy beállíthatja úgy, hogy értesüljön a riasztásokról egy intelligens telefonon. A szoftver lehetővé teszi, hogy bővítse a saját lehetőségeinek összekapcsolásával a különféle kiegészítéseket. Comodo Dragon tiltja a monitoring a böngésző letöltési előzmények , hogy javítsa a magánélet.


Néhány országban a rendelési információ más helyen van tárolva. A művelet lépései: Jelentkezzen be a konzolon az Xbox Live szolgáltatásba. Ha a Rendelési előzményekből az derül ki, hogy nincs rendelése, a megadott hivatkozáson kattintson a Rendelési előzmények oldalra és válassza ki a Tranzakciós előzmények megtekintése lehetőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések