2017. október 9., hétfő

Esztétikai pedikűr árak

Manikűr, pedikűr , gyógypedikűr, gél lakkozás, talpmasszázs. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után pedig testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhet vissza a mindennapi élet körforgásába. A bejelentett időpontot nem mondják le órával előtte, abban az esetben -os felárat kell fizetni a következő alkalommal! Elsődleges szempont a láb bőrének felfrissítése.


Gyógypedikűr, pedikűr Budapest Nagy gyakorlattal rendelkező gyógypedikűrös és pedikűrös Budapesten és környékén várja a hívását. Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk.


Sok esetben nem is gondolnánk, hogy azért fáj a derekunk, lábunk, hátunk, mert a talpon lévő bőrkeményedés nyomja az egyik talpi idegünket. Ft-tól Talp pedikűr köröm kezelés nélkül 2. Pedikűr és talpmasszázs. Crystal Nails – Egyes szolgáltatások igénybevételéhez előkészítő vagy kiegészítő szolgáltatások kapcsolódnak. Az áraink az ÁFA-t tartalmazzák.


Esztétikai pedikűr árak

Callux habbal körömkezelés nélkül 3. ESZTÉTIKAI PEDIKŰR GYÓGY- PEDIKŰR KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK. Szolgáltatások, árak PEDIKŰR ALAPSZOLGÁLTATÁS. Masszázs, pedikűr , menikűr Kecskeméten.


Szefcsik János okleveles svédmasszőr, kéz- és lábápoló szakember honlapja. Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Az alábbiakban találjátok az árakat. Nyitvatartás hétfőtől – péntekig telefonon történő bejelentkezés alapján! Megkérek minden kedves vendéget hetekkel előbb ne kérjen időpontot mert a sorozatos lemondások miatt nem adok!


LOOkX FELÉPÍTŐ kezelés növényi őssejt esszenciával – 5. Ft LOOkX SENSITIVE luxuskezelés maszkkal – 10. Körömvágás,kevés bőrkeményedés eltávolítása,perc frissítő masszázs. Az esztétikai pedikűrön túl egy speciális lábprobléma megoldása.


Berepedt sarok kezelése. A szolgáltatások, árak között nem szereplő egyedi igények külön megállapodás tárgyát képezik. Minden esetben a minimum fizetendő szolgáltatási díj a bejelentkezéskor választott szolgáltatás, szolgáltatások díja! Azt úgy alakítottuk ki. Nemcsak az Ön és a többi vendég lábának higiéniája miatt, hanem nekünk is sokat segít (nem kell minden esetben kötelezően fertőtleníteni a parkettát és feltakarítani a krémet).


Esztétikai pedikűr árak

Szeretettel várom minden kedves régi és új vendégemet, új helyen, a Kossuth Lajos utcai Szépségbarlangban! A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A díszek, díszítések ára a felhasznált anyagoktól, annak mennyiségétől és az elkészítés technikájától függ! Ajánlom idősnek, fiatalnak, nőnek, férfinak, akár gyógyászati vagy esztétikai célzattal.


Erre ajánlom a manikűr kölünféle fajtáit, mint például francia, japán manikűrt. A japán manikűrt ajánlom az igen érzékeny, felszínesen repedezett körmök ápolására. A pedikűr mellett, a kéz ápoltságára is érdemes figyelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések