2017. október 13., péntek

Macska és egér mese

Az animáció az Egyszervolt Stúdióban készült, a kis alkotókat. Mese: Macska- egér barátság - Grimm testvérek. Egy macska megismerkedett egyszer egy egérrel, s addig-addig mondogatta neki, hogy így meg úgy szereti, míg az egér rá nem állt, hogy egy házba költöznek, és közös háztartást vezetnek. Hanem télire készletet kell ám gyűjtenünk, különben felkopik az állunk – mondta a macska. A kutya el is vette a macskát feleségül.


Boldogan éldegéltek, aztán a kutya egy nap elment dolgozni. Nézd meg a többi KerekMese videót. De szalad a macska is az egérhez, nyakon csípi, pofon nyalja erről is, arról is, s megfenyegeti: - No, megállj, egér , összerágtad az írást, de többet nem is lesz nyugalmad tőlem!


Ahol látlak, ott foglak és megeszlek - és mindjárt meg is ette az egeret. Azóta üldözi a kutya a macskát, a macska az egeret. A kis egér nem hitte, csak nyalakodott, a macska bekapta a farkincáját. Rítt-sírt a kis egér , kérte a macskát, adja vissza neki a farkincáját, de az nem adta.


Hozz nekem tejet a tehéntől, akkor visszaadom a farkincádat. Elment az egér a tehénhez. Tehén, adj nekem tejet, tejet adom cicának, cica visszaadja farkincámat. A mese epikai műfaj, melynek eredete a mítoszokon, mondákon és legendákon keresztül az írásbeliség előtti időkre nyúlik vissza. Fenomenológiai szempontból a mitológia és az elbeszélő irodalom között középen helyezkedik el.


A kutatók véleménye megoszlik, hogy a mítosz a mesétől hol választható el. Karfi-all nevű felhasználó töltötte fel a(z) Animáció kategóriába. Mesefilmek: Tom a macska üldözi Jerryt az egeret, aki mindig kitol vele. Sok csapdát állítanak egymásnak a véget nem érő küzdelem folyamaán. Garantált a móka és kacagás!


Macska és egér mese

Retro mese videó: Tom a macska üldözi Jerryt az egeret, aki mindig kitol vele. Végre megérkeztek az egérrel a célhoz. Az egér lyukat rágott a dobozon, a gyűrűt kivehették. Légy üdvözölve a mesék földjén! A MeseLandián sok, számos mesét és rajzfilmet találsz, amivel örömtelibbé válhatnak a számítógép előtt töltött perceid száma!


A macska visszaindult a gyűrűvel. Ingyen nézhető mesefilmek a neten. Online cartoon videos for free. Ott van ugyanis Egér falva.


A lyuk mögött egy nagy kapu található, itt bemehetsz az Ementáli utcába, annak a végében van az Óvári tér, ahonnan a Karaván utca nyílik. Tom és Jerry mindig nagyon szuper kis műsorral nevettet meg minket. A Karaván utca szám alatt lakik a Fürge család.


Tagjai Fürge Samu egér papa, Felesége Bori mama, és két gyermekük, Lali, és Ödönke. A MACSKA ÉS AZ EGÉR BARÁTSÁGA - Grimm mese. Mese filmek, rajzfilmek és animációs videók nagy mennyiségben.


Macska és egér mese

Nézz ingyen online meséket a mesefilmek. Egeres mese Id ő Hossz Kedvenc. Szürke egér bújt ki rejtekéből szimatolva, De elkapja egy ügyes macska azon nyomban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések