2017. október 5., csütörtök

Misztikus zöld szem

Az emberek többsége szerint a zöld szemű emberek csábítóak, szexisek és titokzatosak. Ezek az emberek kiszámíthatatlanok, de csak lassan születik meg bennük a harag érzete. Az ötleteik eredetiek és kreatívak, ráadásul jól teljesítenek nyomás alatt. Töltsd le ezt a szabadon felhasználható képet a Szem Misztikus Kék témakörben, a Pixabay szabadfelhasználású képektől és videóktól roskadozó könyvtárából.


Tudtad hogy a zöld szem a legritkább a földön? Csak az emberek két százalékának zöld a szeme. Másik érdekesség a zöld szemmel kapcsolatban, hogy két zöldszemű embernek mindig zöldszeműek lesznek a gyerekeik.


A zöldszemű emberek a hagyományok szerint nagyon féltékenyek, ezért is terjedt el a zöldszemű szörny kifejezés. Kedves Érdeklődő, gyakorlott és gyakorlatlan kézimunkázó! Valljuk be, a zöld szem egészen magával ragadó és egy kicsit misztikus is. Számos legenda kapcsolódik hozzá, mint a zöld szemű szörny – csak, hogy egyet említsünk.


Misztikus zöld szem

Persze, akiknek zöld szemük van biztosan nem veszik jó néven, amikor a féltékenységet eme ritka szemszínnel azonosítják. A zöld szem , amellett, hogy nagyon jó belenézni és gyönyörű, az egyik legritkább szemszínnek számít a világon. Kutatások szerint a világ lakosságának mindössze -át teszik ki a zöld szemű emberek. Tehát milliárd ember közül, mindössze 1millió zöld szemű ember él a Földön.


Szem -forrás: az Altáj-hegységben Belokurikhában a gyógyító szent Pantaloen templomában az egyik forrás. A helység már 1éve ismert gyógyítóhelyként. A bennszülöttek rendszeresen a templomból hozzák a vizüket és gyógyulásra várok a Belokurikhai szanatóriumokba mennek. Egy pillantás a szem mindig úgy tűnik, kissé misztikus. Ez a legvilágosabb árnyalat a zöld , ezért a nők, akik ezeket gyakran ingadozik a választás a megfelelő árnyékot.


Ez a könyv misztikus fiatalokról szól akik felfedezik az árnyékok világát. Remélem mindenkinek tetszeni fog jó olvasást! Csokoládé, gesztenye, mahagóni, varázslatos színek. A barna haj megbízhatóságot sugároz, de egyáltalán nem unalmas, számtalan árnyalatot ki lehet próbálni.


A kék és zöld szemet szépen kiemeli, főleg egy frufrus frizura. A mintázat három színből áll, evvel utánozva a természetes szem mintázatát, tulajdonképpen egy eredeti írisz alapján készült kontaktlencse ez. A lencse víztartalma kifejezetten magas, ezáltal kényelmes, könnyed viselést biztosít. Misztikus szem Full HD háttérkép letöltése számítógépre, telefonra vagy tábla PC-re. ZÖLD szeezzel a szem színnel, nagyon kevesen rendelkeznek, mindössze -a az emberiségnek.


Misztikus zöld szem

Az ilyen szemű emberek misztikus , hipnotikus hatással bírnak. Rengeteg titokzatossággal és érzékiséggel rendelkeznek. Lássuk miért is olyan különlegesek a zöld szemű nők! A legritkább szemszín, és erősen hipnotikus.


A zöld szín nyugtató hatással bír (vegyük pl. az orvosok zöld ruháját, nem véletlen!), éppen ezért a zöld szem nyugtató személyiségről árulkodik. A szem a lélek tükre - beszédes szemek. Nagyon érzelmesek és bizalmatlanok. Igen, a szem a lélek tükre.


Szerintem ez jó, hiszen egy üzleti megbeszélés során nagyon jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy kivel kötünk életreszóló üzletet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések